T
Torchyrus
Гостин
Псж - Валенсиен 1
Болтон - Ман С 3+
Олимпик М - Ст . етјен 1
Брага 1
1000-6830
Болтон - Ман С 3+
Олимпик М - Ст . етјен 1
Брага 1
1000-6830
Нема врска за шо се работи мислеш дека ако е Берлускони куп и Јуве ќе им пушти така да ги тепаат? се лажеш ...Милан - Јуве 1 (2.05) бапнете ја сингл..
Се работи за Берлускони трофејот..
ХАХА , не реков дека ке ја пуштаат..туку Милан мислам дека нема да дозволи да победат..и башка Милан се подобри и очекувам да тепат ја си ја стаив 1 ..Нема врска за шо се работи мислеш дека ако е Берлускони куп и Јуве ќе им пушти така да ги тепаат? се лажеш ...
Ако се подобри ќе тепаа на предходниот куп , иначе од мене навивачки за јувентус 2ка ќе изиграм на ситно сингл за навивање и 5+ за добар фудбал .ХАХА , не реков дека ке ја пуштаат..туку Милан мислам дека нема да дозволи да победат..и башка Милан се подобри и очекувам да тепат ја си ја стаив 1 ..
За Милан нема да играат Ибрахимович,Пато,Робињо,Т.Силва и Јепес па види ти ако сакаш играј ја.ХАХА , не реков дека ке ја пуштаат..туку Милан мислам дека нема да дозволи да победат..и башка Милан се подобри и очекувам да тепат ја си ја стаив 1 ..
и јас на нив паднав. а интересни се следниве фактиНе ми се игра веќе спортска да го ебам, местат утакмици на велико. Селтик - Ст. Џонсон дома, за Селтик 1.20, Ст Џонсон тепа 0-1 .. Па нема смисла ова .. Вил Хил мафија !
Селтик , Базел , Лион , Копенхаген , Андерлехт , Ајакс , Русинте шо имаат мали коефициенти се ти е то срање и веќе одамна сум се одкажал да типувам на нив освен ептен некогаш ако немаат 1.50 коефициент и ми удри око на нив а вака на 1.30 да се потам на нив и да губам пари тоа во никој случај .и јас на нив паднав. а интересни се следниве факти
- сент џонсон во првите 3 кола не дале ниту еден гол
- селтик промашил пенал уште во 3та минута
- ренџерс играше порано денес и им избега 4 бода на табелата на селтик , тоа требаше да ги мотивира
- и немав намера да ги пишам на 1.20 коефициент , но ги имаше супер тип во златна копачка 1.3 коефициент и се излажав затоа што Сент Џонсон немаа постиганто еден единствен е*ен гол , а сега победија во сред глазгов.
цццц 90 мин израмнија салцбург мада и вака е доброSalzburg vs Sturm Graz
10 player of Salzburg are infected by a virus. Salzburg asked the Bundesliga if they can postpone the game but they said "NO".
http://sport10.at/home/fussball/bundesliga/686685/MagenDarmVirus-legt-RBS-lahm
в недела се игра натпреваров висок е коеф на 2 но сепак не се знае каков е вирусов
вреди да се проба на ситно
И онака паднав на ливчето..друго имам сеа така да ми дрема ЧДЗа Милан нема да играат Ибрахимович,Пато,Робињо,Т.Силва и Јепес па види ти ако сакаш играј ја.