Tип на денот (Читај правила во прв пост)

T

Torchyrus

Гостин
Псж - Валенсиен 1
Болтон - Ман С 3+
Олимпик М - Ст . етјен 1
Брага 1
1000-6830

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Милан - Јуве 1 (2.05) бапнете ја сингл..
Се работи за Берлускони трофејот..

T

Torchyrus

Гостин
Милан - Јуве 1 (2.05) бапнете ја сингл..
Се работи за Берлускони трофејот..
Нема врска за шо се работи мислеш дека ако е Берлускони куп и Јуве ќе им пушти така да ги тепаат? се лажеш ...

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Нема врска за шо се работи мислеш дека ако е Берлускони куп и Јуве ќе им пушти така да ги тепаат? се лажеш ...
ХАХА , не реков дека ке ја пуштаат..туку Милан мислам дека нема да дозволи да победат..и башка Милан се подобри и очекувам да тепат ја си ја стаив 1 .. :)

T

Torchyrus

Гостин
ХАХА , не реков дека ке ја пуштаат..туку Милан мислам дека нема да дозволи да победат..и башка Милан се подобри и очекувам да тепат ја си ја стаив 1 .. :)
Ако се подобри ќе тепаа на предходниот куп , иначе од мене навивачки за јувентус 2ка ќе изиграм на ситно сингл за навивање и 5+ за добар фудбал .

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не ми се игра веќе спортска да го ебам, местат утакмици на велико. Селтик - Ст. Џонсон дома, за Селтик 1.20, Ст Џонсон тепа 0-1 .. Па нема смисла ова .. Вил Хил мафија !

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
За Милан нема да играат Ибрахимович,Пато,Робињо,Т.Силва и Јепес па види ти ако сакаш играј ја.

А

Анноун

Гостин
Не ми се игра веќе спортска да го ебам, местат утакмици на велико. Селтик - Ст. Џонсон дома, за Селтик 1.20, Ст Џонсон тепа 0-1 .. Па нема смисла ова .. Вил Хил мафија !
и јас на нив паднав. а интересни се следниве факти

- сент џонсон во првите 3 кола не дале ниту еден гол
- селтик промашил пенал уште во 3та минута
- ренџерс играше порано денес и им избега 4 бода на табелата на селтик , тоа требаше да ги мотивира
- и немав намера да ги пишам на 1.20 коефициент , но ги имаше супер тип во златна копачка 1.3 коефициент и се излажав затоа што Сент Џонсон немаа постиганто еден единствен е*ен гол , а сега победија во сред глазгов. :)

T

Torchyrus

Гостин
и јас на нив паднав. а интересни се следниве факти

- сент џонсон во првите 3 кола не дале ниту еден гол
- селтик промашил пенал уште во 3та минута
- ренџерс играше порано денес и им избега 4 бода на табелата на селтик , тоа требаше да ги мотивира
- и немав намера да ги пишам на 1.20 коефициент , но ги имаше супер тип во златна копачка 1.3 коефициент и се излажав затоа што Сент Џонсон немаа постиганто еден единствен е*ен гол , а сега победија во сред глазгов. :)
Селтик , Базел , Лион , Копенхаген , Андерлехт , Ајакс , Русинте шо имаат мали коефициенти се ти е то срање и веќе одамна сум се одкажал да типувам на нив освен ептен некогаш ако немаат 1.50 коефициент и ми удри око на нив а вака на 1.30 да се потам на нив и да губам пари тоа во никој случај .

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Salzburg vs Sturm Graz

10 player of Salzburg are infected by a virus. Salzburg asked the Bundesliga if they can postpone the game but they said "NO".
http://sport10.at/home/fussball/bundesliga/686685/MagenDarmVirus-legt-RBS-lahm

в недела се игра натпреваров висок е коеф на 2 но сепак не се знае каков е вирусов
вреди да се проба на ситно
цццц 90 мин израмнија салцбург мада и вака е добро

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
За Милан нема да играат Ибрахимович,Пато,Робињо,Т.Силва и Јепес па види ти ако сакаш играј ја.
И онака паднав на ливчето..друго имам сеа така да ми дрема ЧД

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
14:00 Sibir - Alania X @ 3.00
21:00 Man.Utd. - Tottenham 1 @ 1.65

Член од