Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Го немало на тренинг, нема да биде присутен на пријателската, ние уште немаме тимска слика, ауф смрди тука нешто, многу.

А ова Снајдер лишка, го кочи фотографот, па нема смисла ова и тој мора дома леб да му купи на децата ... :icon_lol:

a imase nekade procitav deka agentot na nasri gi odlagal pregovorite so sity bidejki nasri cekal ponuda od united i deka ke prifanal pomala plata od taa sto sity mu ja nudi samo da preminal vo manutd kolku e tocno toa vrska se nema a i pdobro nasri otkolku snajder ali i snajder da dojde nema da bide loso dur togas ke ebeme sve divo i zivo i sega ebeme ali togas so pogolem ke ebeme :D

a imase nekade procitav deka agentot na nasri gi odlagal pregovorite so sity bidejki nasri cekal ponuda od united i deka ke prifanal pomala plata od taa sto sity mu ja nudi samo da preminal vo manutd kolku e tocno toa vrska se nema a i pdobro nasri otkolku snajder ali i snajder da dojde nema da bide loso dur togas ke ebeme sve divo i zivo i sega ebeme ali togas so pogolem ke ebeme :D
Скоро по сите весници у англија има слични податоци ..демек сон на насри е ман.утд ,барса или реал ..глупости а и да е точно шансите да го даде венгер кај нас се научна фантастика ..според мене
И оти насри пред снајдер?

Вероватно дека помлад е и она стандардото дека има играно во ПЛ.

Не не, ако е помлад насри, не треба да го купиме помладиот, ако купуваме Снајдер е идеалниот, искусен, класа играч, нема уште којзнае колку во него, што доста одговара затоа што ни доаѓаат Клеверли, Погба, Морисон, Геце(како што велите дека идното лето е наш) па и останатите, Remember? :) а мислам дека Фергусон смета на тој факт и дека сепак ако дојде некој, Снајдер ке биде

1313860604297776.jpg

За Понеделник би требало овој состав да излезе на теренот ;)

Снајдер поради семејни причини не е вклучен во составот на Интер, нема никаква информација за повреда или евентуални преговори со Јунајтед. Пишете му цртка на Снајдер со оглед на тоа дека Ето си заминува, денес би требало се да се официјализира.

Ах само колку не сакам да го гледам Еванс како централен одбрамбен то чудо е. :(

• Ми се допаѓа
Reactions: dwa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom