Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Честито победа! Иако не треба да се залетуваме, пошто Арсенал не беше оној вистинскиот и не е мерило дека имаме квалитет толку колку што се надеваме. И јас се чудам како Хендерсон добива шанса пред Меирелеш кој ни беше лидер лани во екипата и клучен на многу натпревари. Изгледа не се во добри односи со Кени што се виде и по реакцијата после вториот гол. За мене Адам и Енрике беа најдобри денеска, ме разочараа како секогаш Лукас кој изгуби многу дуели иако на крајот зеде сила, ама тогаш Арсенал беше демотивиран и Хендерсон али ајде него ќе му прогледаме низ прсти пошто е нов и можно е да му е период за адаптација. Керол се гледа дека се труди, ама никако не може да се пронајде во формата што ја имаше во Њукасел, изгледа не му пасова ваков стил на игра, односно сам да создаде акција. Тој во Њукасл погодоците ги постигнуваше само од прекини и мешаници пред голот, али ќе го биде се надевам. Адам е тој што ни требаше од ко замина Алонсо, денес направи многу шанси за ливпоол и прекрасни дијагонали, но и одзеде многу топки. Според мене Ливерпул вака треба да игра сезонава.

---------------------------Рејна--------------------------------

Кели--------Карагер---------Агер------Енрике

Џерард----Меирелеш----Адам----Даунинг

-----------Суарез--------Керол-------------------------

Така што Џонсон ќе му биде замена на Кели пошто Кели игра фантастично и во одбрана и напад, и има неверојатна енергија за борба, Кајт ќе го менува на Џерард или на Керол, Лукас или Хендерсон на Меирелеш, Макси на Даунинг. Јас мислам дека овој состав е зрел за титула.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Сега речете вие Кејхил да им го земиме на Болтон да ги ослабиме и да ги запукаме :D
Плус полека како ќе се воигруваме ќе сме се подобри и подобри. А и Стиви кога ќе се врати :vozbud:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Честито победа! Иако не треба да се залетуваме, пошто Арсенал не беше оној вистинскиот и не е мерило дека имаме квалитет толку колку што се надеваме. И јас се чудам како Хендерсон добива шанса пред Меирелеш кој ни беше лидер лани во екипата и клучен на многу натпревари. Изгледа не се во добри односи со Кени што се виде и по реакцијата после вториот гол. За мене Адам и Енрике беа најдобри денеска, ме разочараа како секогаш Лукас кој изгуби многу дуели иако на крајот зеде сила, ама тогаш Арсенал беше демотивиран и Хендерсон али ајде него ќе му прогледаме низ прсти пошто е нов и можно е да му е период за адаптација. Керол се гледа дека се труди, ама никако не може да се пронајде во формата што ја имаше во Њукасел, изгледа не му пасова ваков стил на игра, односно сам да создаде акција. Тој во Њукасл погодоците ги постигнуваше само од прекини и мешаници пред голот, али ќе го биде се надевам. Адам е тој што ни требаше од ко замина Алонсо, денес направи многу шанси за ливпоол и прекрасни дијагонали, но и одзеде многу топки. Според мене Ливерпул вака треба да игра сезонава.

---------------------------Рејна--------------------------------

Кели--------Карагер---------Агер------Енрике

Џерард----Меирелеш----Адам----Даунинг

-----------Суарез--------Керол-------------------------

Така што Џонсон ќе му биде замена на Кели пошто Кели игра фантастично и во одбрана и напад, и има неверојатна енергија за борба, Кајт ќе го менува на Џерард или на Керол, Лукас или Хендерсон на Меирелеш, Макси на Даунинг. Јас мислам дека овој состав е зрел за титула.
како прво честита победа, сосема заслужено!!! кени му ја скри муницијата на арсен, па овој не пукна ни еден плотун!!! хехехехехехехе

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Kenny Dalglish - "Arsenal weren't full strength, but that's not my problem."

Хаха, легенда.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Гласајте овде ако уште не сте гласале
Да местиме анкети не за друго :D
--- надополнето: Aug 20, 2011 3:25 PM ---
П.С Рајан Бабел стрелал денес за Хофенхајм :)

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Колку ми е криво за со Сандерленд, не можам да преболам ц ц ц...Ни во сон немаше да поверувам дека не сме ги победиле ама тоа е тоа, не смее повеќе таков кикс особено со екипи како Сандерленд да се губат бодови.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
5
Добро, победа си е победа... Заслуживме ак не друго... иако не бев задоволен за играта, требаше торпердирање, или полесна победа, игравме против 15годишни да не речам... Победивме заради црвениот на Балотели2 и можеби заради играчите кои играа за Арсенал, не ме убеди многу играта, овај тим може мноогу поќе. Останува само да си мислиме што би било доколку Арсенал немаше повредени играчи...
Можеби Кени ќе смени нешто, не ми се гледа оваа формација и тактика ко вистинска... но можеби треба да се прилагодат на тактикта играчите, плус тазе донесени се во тимот... Гледав погоре, формацијата на the master... не се согласувам ни малце... средината да ја водат меирелеш и адам, а лукас да не игра? ќе не торпедираат... можеби не забележувате, ама Лукас придонесува многу, во тимот мора еден деструктивец и креативец, а не двајца креативци од кои еден е поќе ко полу шпиц... Јас би рекол вака

-------------------------------------рејна за жал-------------------------------------
--Џонсон--------------карагер-----------------Агер-------------Енрике----------

-------------------------------Лукас------------Адам---------------------------------

--------Суарес------------------Меирелеш-----------------Даунинг---------

--------------------------------Керол--------------------------------------------

Џерард ак планира да игра ко што треба, а не да дреми ко дрвена марија ко лани и година пред тоа, би се менил со меирелеш и адам на утакмици, а ак планира да оди по ова темпо, повреди и на терен спиење, ќе дреме на клупа, нема кај Кени ова она бил во тимот, поголема легенда е.

Или...

-------------------------------------рејна за жал-------------------------------------
--Џонсон--------------карагер-----------------Агер-------------Енрике----------

-------------------------------------Лукас-----------------------------------------------
---------------------Меирелеш--------------адам-------------------------------------

Суарез---------------------------Керол-------------------------даунинг-------------

Сејм стори за стевче.

А да... може да си остане и 4-4-2 формацијата, да се фура ко што е тргнато, нормално да се воиграат играчите. или што и да планира кени.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
“We have to manage our players properly. Raul Meireles has had a difficult pre-season too with injury. We have to manage him, same as Luis. We will have to look after him.”

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Дечки честито победа да ви се множат, ако може виде од головите да ми дадете...

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Frehley, Ако добро забележа Адам има улога на Дефанзивец во средниот ред, па често си сметаа со Лукас, па фалеше еден од нив да игра поофанзивно, затоа Меирелеш го имам тука ставено, а Адам прекина повеќе акции од Лукас и имаше многу подобри пасови. А Џерард мислам дека подобро би одиграл од Кајт како десно крило, и порано има играно како десно крило, но како што кажав овие може да ротираат меѓу себе(Кајт, Меирелеш и Џерард) сите имаат играно како крило. А Хендерсон засега никако прва постава, може да влегува како замена второ полувреме доколку водиме или некој се повреди. Џонсон игра послабо од Кели како десен бек, особено во дефанзива, можеби напред е подобар ама поважно е да се зачува голот. Кени најголемата грешка ја направи играјќи го Фланаган со Сандерленд како десен бек имајќи во предвид дека Кели беше фит !

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Frehley, Ако добро забележа Адам има улога на Дефанзивец во средниот ред, па често си сметаа со Лукас, па фалеше еден од нив да игра поофанзивно, затоа Меирелеш го имам тука ставено, а Адам прекина повеќе акции од Лукас и имаше многу подобри пасови. А Џерард мислам дека подобро би одиграл од Кајт како десно крило, и порано има играно како десно крило, но како што кажав овие може да ротираат меѓу себе(Кајт, Меирелеш и Џерард) сите имаат играно како крило. А Хендерсон засега никако прва постава, може да влегува како замена второ полувреме доколку водиме или некој се повреди. Џонсон игра послабо од Кели како десен бек, особено во дефанзива, можеби напред е подобар ама поважно е да се зачува голот. Кени најголемата грешка ја направи играјќи го Фланаган со Сандерленд како десен бек имајќи во предвид дека Кели беше фит !
Ако пратеше утакмица,попрво ќе плукаше по Керол(шо не покажа нишо освен обидот со глава во 16та минута)а не по Лукас(кој спречи многу напади).Адам не играше дефанзива,цело време беше напред додека Лукас дремеше позади и чекаше да спречи контра.
Роземберг шо ти реков за Енрике?Типот ги искина по левата страна.Можам да замислам со Џонсон шо ќе праат,кај ќе им биде крајот....
2 нешта не ми се свиѓаа на утакмицава:
-Хендерсон пред Миералеш
-И Керол требаше да биде изваден мн порано,уше у почетокот на 2то полувреме
Како и да е тепавме по 10 години на Емирати и земавме 3 поени шо е најбитното

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Ако пратеше утакмица,попрво ќе плукаше по Керол(шо не покажа нишо освен обидот со глава во 16та минута)а не по Лукас(кој спречи многу напади).Адам не играше дефанзива,цело време беше напред додека Лукас дремеше позади и чекаше да спречи контра.
Роземберг шо ти реков за Енрике?Типот ги искина по левата страна.Можам да замислам со Џонсон шо ќе праат,кај ќе им биде крајот....
-Хендерсон пред Миералеш
Не знаев дека го имаме емирати 10 години, како и да е поздрав и нека ви е Честита темата и победата (y)

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
-Хендерсон пред Миералеш
Сите што ги познавам кои следат фудбал без разлика дали се фанови на Ливерпул или не, велат дека само Лукас ја квари играта на тимот, а некои фанови овде нон стоп Лукас та Лукас заслужува да игра, а од кога игра тој немаме трофеј во витрините! Но секој си има свое мислење. Можеби е добар но не за Ливерпул тоа е факт. На негово место да игра пример Тиоте од Њукасл и овој состав што го имаме моментално гарантирам 1 место во премиер лига. За Керол кажав погоре во постот дека не може да ја пронајди формата од Њукасл, и да изигра слабо денеска. Али ај доста е негативности, после ваков успешен ден, мора да се прослави победава.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235

Kajgana Shop

На врв Bottom