- Член од
- 29 август 2009
- Мислења
- 291
- Поени од реакции
- 405
Башка како што испадна Депоритво не би требало да има проблемСупер играч е Гуардадо,не ми е јасно како до сега ниеден поголем тим не се заинтересира за него.. Еве една негова мајсторија:
Башка како што испадна Депоритво не би требало да има проблемСупер играч е Гуардадо,не ми е јасно како до сега ниеден поголем тим не се заинтересира за него.. Еве една негова мајсторија:
Giacherinni ako dojde ke bide za na klupa ( inace ne e los bash Cesena ja sledev mn sezonata mn mi napravi merak uste od prvo kolo so Roma nereseno koga zavrsi a coekot trcase ko lud)др SKY и Маркети известуваат дека трансферите на Марота ке се : Giacherinni,Elia, Alex
Никој од нас не сака да го види но ни треба ужасноGiacherinni ako dojde ke bide za na klupa ( inace ne e los bash Cesena ja sledev mn sezonata mn mi napravi merak uste od prvo kolo so Roma nereseno koga zavrsi a coekot trcase ko lud)
e sega ovoj Ilija posle izjavata nejkam da go vidam
a za Alex slobodno doagaj prijatele
хахаха не голманот Маркети туку експертот на SKY =)Тој да не мисли дека ке игра со нив во Јуве?
Mozeme i bez nego ke krpime so pasquato i pepe ali toa gomno u ekipa da ne go vidamНикој од нас не сака да го види но ни треба ужасно
Нашите вечер ????Пренос некој да не дава од нашиве вечер ? нешто не забележав дека на МТВ ке вршат пак пренос ...
Оууу да бе ..а ја све си мислам денес недела е тоа сабота да ти било хахаххаНашите вечер ????
Ако мислиш на Берлускони купот утре е
Знам и јас така мислам ........... Јас би го ставил Paolo De Ceglie како лево крило ако не купиме никој ...--- надополнето: Aug 20, 2011 10:38 AM ---
Mozeme i bez nego ke krpime so pasquato i pepe ali toa gomno u ekipa da ne go vidam
Да влеземе во Лига на шампиониДечки какви амбиции имате за ова сезона?На кое место се надевате?фала....