Фан Клуб: Јувентус

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
4.408
Па добро шо не тепавте со 1 постава !! значителни промени !! ние со пола состав од Б тимот !! ако ако ... :D
Која прва постава бре ? Спиназола ? Пасквато ? Руџеро? Барѕаљи ? Мота ? Соренсен? или само колку да пишеш?

С

сашенко

Гостин
Па добро шо не тепавте со 1 постава !! значителни промени !! ние со пола состав од Б тимот !! ако ако ... :D
Имавме тројца од 93 генерација :pos:и еден куп играчи што ке дремат на клупа следната година во тој состав со кој ве тепавме

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Колку да пишам иначе !! :D Ај ке видиме сезонава па мислам вој турнир не е некој јак .. :D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
4.408
Колку да пишам иначе !! :D Ај ке видиме сезонава па мислам вој турнир не е некој јак .. :D
Добро сеа ако немаш нешто попаметно да напишеш(а знам да немаш) ај Гитла ;)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Ке имам наскоро 2 пати за во сериа А и ако се сретнеме у купот !! :D ае одам бидете ми поздравени ! најдобри сте !! :D ( Балерини )

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.766
Поени од реакции
17.685
Ние со Роџеро,Мароне,Пасквато,Спиназола,Соренсен..... сите играа со замени тоа е тоа ...затое е тим куп познат дека се користи за подготовка за сезоанта ...
--- надополнето: Aug 19, 2011 11:23 PM ---
Ке имам наскоро 2 пати за во сериа А и ако се сретнеме у купот !! :D ае одам бидете ми поздравени ! најдобри сте !! :D ( Балерини )
Се стретнавме и лани 1 изгубивте ито со 2 тим скоро таму игравме не се секирај ке биде уште 3 пати :)))

П.С. Една одвај тепавте а во најлоша форма бевме. Го имате инзаги го изгубивте правото на зборот Балерина ..благодариме ....позз

С

сашенко

Гостин
Невоспитани деца, не се замарајте со нив.Тој дали и ја гледал утакмицава, да гледал ке видел со кого игравме.Се кладам дека ни играчите од својот тим незнае на памет да ги каже а се фура по форум овде навивачиште некое.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.766
Поени од реакции
17.685
Невоспитани деца, не се замарајте со нив.Тој дали и ја гледал утакмицава, да гледал ке видел со кого игравме.Се кладам дека ни играчите од својот тим незнае на памет да ги каже а се фура по форум овде навивачиште некое.
Како не знај ..го знај Ибрахомобич или Ибрахимович беше ....Википедиа знај :P ? :)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Сеа со воа вие докажувате дека не сте гледале ни 1 утакмица ... според вас вие го прајте јуве појак од милан ???? па кај бевте лани бе ? нели е срам па ни во европа лига да не влезете бе ? ајде шо ке се распрааме ке вииме шо ке праите ;)

С

сашенко

Гостин
Сеа со воа вие докажувате дека не сте гледале ни 1 утакмица ... според вас вие го прајте јуве појак од милан ???? па кај бевте лани бе ? нели е срам па ни во европа лига да не влезете бе ? ајде шо ке се распрааме ке вииме шо ке праите ;)
Со кое бе другар? Ај цитирај го тоа мислење:pos:
Правиш будала од самиот себе си.Оди порасни па врати се, ние ке чекаме уште.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
4.408
Госпожа ај прибери си го Малиот :)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.766
Поени од реакции
17.685
прво се вика правите или праЈте ..... А тоа дали е срам европска лига не знам ако ти навиваш за милан поради успех тогаш секоја 'чест' ..срам е додека е Берлускони ве држи горе....Срам е да си 2 година серија Б и то не од некој суд поради тоа што си јак......Ке видиме што ке биди точно ....Али што и да биди пак ке ве тепаме на сред Сан Сиро ;)
.....

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828

Kajgana Shop

На врв Bottom