Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.415
Mirko Vucinic Избран за MVP на турнирот ![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)
Мирко ќе биде најпријатното изненадување во претстојната Серија А. Она што Ибра придонесе во Милан, тоа ќе го стори Мирко кај вас. Со овој човек и Видал како засилувања лично бе вбројувам како конкурент број 1 на Милан за скудетото.Mirko Vucinic Избран за MVP на турнирот![]()
Фак Вучинич,Видал треба да биде МВП,гол и асистенција и за малце ќе дадеше и уште еден гол,сегде го имаше иако имаше задача како ДМ или АМ појма немам,чоек да не знае кај играMirko Vucinic Избран за MVP на турнирот![]()
Таков играч ни требаше како Видал уште пред 2 -3 години ... гоал.ком има направено добар едиторијал за турнирот вчера што се одигра ...Фак Вучинич,Видал треба да биде МВП,гол и асистенција и за малце ќе дадеше и уште еден гол,сегде го имаше иако имаше задача како ДМ или АМ појма немам,чоек да не знае кај игра![]()
Можда и не е глупо ова шо го кажа.Слично мислење имам.Се гледа дека конечно одиме напред, има подобрувања. Одлична игра имавме сношти и во двата натпревари, иако подоцна се опуштивме против интер.
И да... можда е глупо тоа што ќе го кажам, но за жал... Сторари е далеко подобар од Буфон, моментално. И ја би го играл во првиот состав, а Буфон би го продал додека сеуште има цена... и секако би земал млад голман кој има приоритет за во иднина.
Фала многу ДевиАнгел
Апсолутно НЕ за продавање на БУФОН ! Легенди и најголеми мотиватори на клубот не треба да се продаваат. Згрешивме што и Трезегол го продадовме лани, ми се скрши срцето за него .. А сега и Буфон ако го продадат, тоа е веќе премногу ...
--- надополнето: Aug 19, 2011 1:02 PM ---
Фала многу ДевиАнгел![]()