Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.523
- Поени од реакции
- 4.405
Mirko Vucinic Избран за MVP на турнирот
Мирко ќе биде најпријатното изненадување во претстојната Серија А. Она што Ибра придонесе во Милан, тоа ќе го стори Мирко кај вас. Со овој човек и Видал како засилувања лично бе вбројувам како конкурент број 1 на Милан за скудетото.Mirko Vucinic Избран за MVP на турнирот
Фак Вучинич,Видал треба да биде МВП,гол и асистенција и за малце ќе дадеше и уште еден гол,сегде го имаше иако имаше задача како ДМ или АМ појма немам,чоек да не знае кај играMirko Vucinic Избран за MVP на турнирот
Таков играч ни требаше како Видал уште пред 2 -3 години ... гоал.ком има направено добар едиторијал за турнирот вчера што се одигра ...Фак Вучинич,Видал треба да биде МВП,гол и асистенција и за малце ќе дадеше и уште еден гол,сегде го имаше иако имаше задача како ДМ или АМ појма немам,чоек да не знае кај игра
Можда и не е глупо ова шо го кажа.Слично мислење имам.Се гледа дека конечно одиме напред, има подобрувања. Одлична игра имавме сношти и во двата натпревари, иако подоцна се опуштивме против интер.
И да... можда е глупо тоа што ќе го кажам, но за жал... Сторари е далеко подобар од Буфон, моментално. И ја би го играл во првиот состав, а Буфон би го продал додека сеуште има цена... и секако би земал млад голман кој има приоритет за во иднина.
Фала многу ДевиАнгел
Апсолутно НЕ за продавање на БУФОН ! Легенди и најголеми мотиватори на клубот не треба да се продаваат. Згрешивме што и Трезегол го продадовме лани, ми се скрши срцето за него .. А сега и Буфон ако го продадат, тоа е веќе премногу ...
--- надополнето: Aug 19, 2011 1:02 PM ---
Фала многу ДевиАнгел