Бан Кладилница

• Креатор на темата smexy
  • Време на започнување
S

smexy

Гостин
А мене ми е дозволено да ти се обратам само ако ти ми се обратиш?

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Џон
Причина: Навредлив речник. Прва опомена = 14 дена.
Баниран до: 2 септември 2011

dammit.

smexy ај бе нека те банираат. :/

Anti-Spam-Master

AntiSpamMaster
Член од
18 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
2
Добро е дури си се држам настрана зошто ако почнам како што имам навика растур ќе напраам од банови јадење.
Типувам на smexy пошто е трол со тапија :)

Anti-Spam-Master

AntiSpamMaster
Член од
18 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
2
Претходен јузер кој ти е?
Мора да значи дека треба да имам уште еден јузер? да не мислиш дека овде е тој перо епа не е.
јас само реков смекси ради што трола, а за тоа знам пошто дремев на кајгана секој ден пред да го напраам јузеров како гост, а сега дремам како јузер.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Се кладам дека во текот на викендов Noorotic повторно ќе биде баниран. Ако погодам сакам сите да ми ги лајкувате мислењата без разлика кај ќе пишам :pipi:

Anti-Spam-Master

AntiSpamMaster
Член од
18 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
2
Се кладам дека во текот на викендов Noorotic повторно ќе биде баниран. Ако погодам сакам сите да ми ги лајкувате мислењата без разлика кај ќе пишам :pipi:
надевај се дека ќе ти лајкувам мислењата. Јас се кладам дека нема да јаде Nootoric туку некој друг кој не е битно.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Денес ми се јави еден админ (да не спомињам сега име) и ме замоли да му дозволам да ме банира. Му реков дека јас си пазам на имиџ и дека прво нек се стекне со глас и репутација на админ па после ќе праиме муабет. Нема поголема чест за еден админ од колку да се пофали дека ме банирал. Некои и женски си фатиле така.

Kajgana Shop

На врв Bottom