Трето полувреме

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
“Трето полувреме“
- отворен кастинг
За потребите на филмот “Трето полувреме“ во режија на Дарко Митревски, на 19-ти, 20-ти и 21-ви август од 10:00 до 19:00 часот во просториите на Вардар Филм ќе се оддржи отворен кастинг за статисти. Се прифаќаат луѓе од секоја возраст.
Се покануваат сите оние кои сакаат да бидат дел од филмски проект.
Со почит,
Кино око продукција
http://on.net.mk/kasting-za-statisti-za-filmot-treto-poluvreme

Кајганџии, ме интересира дали некој знае каде се просториите на Вардар филм, и дали ке дават по некој денар за тие кој ке бидат избрани за статисти.

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
И да даваат повеќе од 500 денари за цел работен ден не очекувај.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
По мапата е негде кај Суд за прекршоци у парк.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Кајганџии, ме интересира дали некој знае каде се просториите на Вардар филм

Ете ти го парк и означена фонтаната, ете ти ја Илинденска доле. Вардар филм е така потемна зграда, има мал паркинг пред неа со дрва и вратата е лево коа ја гледаш зградата како објект. Славев Нова година таму па знам. :D

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
И да даваат повеќе од 500 денари за цел работен ден не очекувај.
500-500 кој ти ги дава, а дома да седам за 0. :) Плус може ке ми се насмее среќата па Холивуд ке фатам после :D

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
и дали ке дават по некој денар за тие кој ке бидат избрани за статисти.
Да, даваат дневници. Јас за статист во „Време на кометата“ земав по 600 денари од ден, плус ручек, плус кафе, чај, сок што и да сакаш од пиење освен алкохол, се разбира. ;)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Иначе јас би се пријавил али ептен не изгледам како за тој период, споредбено со годините. Тапа...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па рекоа од сите генерации дека се добредојдени.
Не е до тоа. 21 година имам али имам прилично доста брада а тоа време младите немале брада како што знам, зашто не било културно или така нешто, а не планирам да се бричам за еден филм...И така.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Не е до тоа. 21 година имам али имам прилично доста брада а тоа време младите немале брада како што знам, зашто не било културно или така нешто, а не планирам да се бричам за еден филм...И така.
Ај не се вади сега, кажи си дека не ти држи газот. Можеш Бугар да глумиш или Турчин. ;)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ај не се вади сега, кажи си дека не ти држи газот. Можеш Бугар да глумиш или Турчин. ;)
Еј не ме држи газот. Како мал имам глумено во многу детски серии на МТВ што беа и имам глумено во реклама на политичка партија како мал. Не е проблемот тоа...

Бугар...Добра идеја. :D

П

Паган-др

Гостин
Да не планира некој да оди на кастингов? Искрено размислувам да отидам, а ко што видов и на фесјбук има онлајн кастинг.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Еј не ме држи газот. Како мал имам глумено во многу детски серии на МТВ што беа и имам глумено во реклама на политичка партија како мал. Не е проблемот тоа...

Бугар...Добра идеја. :D
Опааа политичка партија, а !? Не те пуштаат од таму сигурно. ;)
--- надополнето: Aug 19, 2011 1:28 PM ---
Да не планира некој да оди на кастингов? Искрено размислувам да отидам, а ко што видов и на фесјбук има онлајн кастинг.
Јас ќе одам ама утре, а за на фб не верувам дека е активна, оти и таму се пријавив, а никакви информации нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom