Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
7.189
Јас немам тотално одредено мој тип на девојки, пред се зашто не сакам и не ми доаѓало да си ограничам кој повеќе ме привлекувале. :)Единствено што поконкретно барам е да биде способна да комуницира на приближно или над мое ниво, зашто сепак сметам дека на тоа се темели се понатамошно и сегашно.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Мој тип дечко? Хммм...
Пред се да навива за Реал :D Да не е некој татина маза, да е откачен и дрзок, да сака да се забавува од сабајле до вечер, да ми ги чита мислите, да ме запали со поглед..:sneaky: Кога сме кај изгледот единствено битно ми е да има убави очи и да е фино граден (не билдериште) :D

Anti-Spam-Master

AntiSpamMaster
Член од
18 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
2
Мој тип на девојка? Па ок да почниме:
Изглед: не барам нешто нај нај единствено што ми е важно е да не е премногу дебела(ако има и сини очи ондак и тоа е бонус. Ух ќе заборавев не сакам ни премногу високи ни премногу ниски околу 170 цм е сосема доволно)
Карактер: по карактерните особини барам да е комуникативна, да има смисла за хумор(нормален и од оној другиот по мност), да има време за мене, да има почит према мене, да се однесува према мене јас како што ќе се однесувам према неа. Значи не можам да поднесам шмизли и некои толку самобендисани што сакаат да се во центарот на вниманието 24/7.
па тоа е тоа единствено да напоменам посебно дека не сакам цигари така да гледам да најдам непушачка, а за алкохол може ама не претерано. Ова е мојот тип на девојка по изглед и карактер, значи како што може да се забележи не барам којзнае што туку тоа горенаведеното.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Изглед: не барам нешто нај нај единствено што ми е важно е да не е премногу дебела(ако има и сини очи ондак и тоа е бонус. Ух ќе заборавев не сакам ни премногу високи ни премногу ниски околу 170 цм е сосема доволно)
Карактер: по карактерните особини барам да е комуникативна, да има смисла за хумор(нормален и од оној другиот по мност), да има време за мене, да има почит према мене, да се однесува према мене јас како што ќе се однесувам према неа. Значи не можам да поднесам шмизли и некои толку самобендисани што сакаат да се во центарот на вниманието 24/7.
па тоа е тоа единствено да напоменам посебно дека не сакам цигари така да гледам да најдам непушачка, а за алкохол може ама не претерано. Ова е мојот тип на девојка по изглед и карактер, значи како што може да се забележи не барам којзнае што туку тоа горенаведеното.
Таква со интерпол неможеш да најдеш (ти зборувам за карактерот).Едноставно денес мислам дека исчезнаа такви девојки.Ако грашам нека ме исправат девојките.Поздрав до нив.
--- надополнето: Aug 18, 2011 8:37 PM ---
Таква со интерпол неможеш да најдеш (ти зборувам за карактерот).Едноставно денес мислам дека исчезнаа такви девојки.Ако грашам нека ме исправат девојките.Поздрав до нив.

Anti-Spam-Master

AntiSpamMaster
Член од
18 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
2
GreenRoot има некаде сигурен сум само треба да се истакнат. Кој тип е твојот тип на девојка?

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Јас несум многу пребирлив.Да биде убава(зборувам просечно убава т.е. барам малку симпатична)
Да ме сака(нормано),да не троши многу пари(ама не верувам)пошо кај мене уште е економска криза(изгледа уште дого време ке бидам single:().А тоа дали ке пуши цигари не ме интересира, сама си го бира тоа јас неможам и несакам да и го забранам тоа.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Мој тип дечко? Хммм...
Пред се да навива за Реал :D Да не е некој татина маза, да е откачен и дрзок, да сака да се забавува од сабајле до вечер, да ми ги чита мислите, да ме запали со поглед..:sneaky: Кога сме кај изгледот единствено битно ми е да има убави очи и да е фино граден (не билдериште) :D
Има кај мене едно циганче во маалото се вртка, носи дрес од реал со години никогаш не го соблекува, не е татина мрза, исто така е и откачен 24/7 е на shhoping во канти а за дрзок леле колку е дневно десет пати јади ќутек, а пак за забава секој ден се забавува со стаповите во кантите, за поглед леле како може да те запали немаш поима ти, ако сакаш да ти го местам само контактирај ме(y)...

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
^ Хахах... голема е Битолата, има такви и по мој вкус... кај ке сум се кревала до Штип да идам, далеку е не ми се исплаќа :P

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Мој тип дечко? Хммм...
Мене ми личи дека ќе станеш лезбејка многу брзо:D

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Па не се разочарувам толку брзо,
Мене ми личи дека ќе станеш лезбејка многу брзо:D
Ма нее, не серазочарувам толку брзо.. па и барам нешто со високи стандарди :LOL:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Па не се разочарувам толку брзо,
Ма нее, не серазочарувам толку брзо.. па и барам нешто со високи стандарди :LOL:
Ц Ц Ц високи стандарди :P

Дали се тоа што го наброја како висок стандард може да го зменат парите ?

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Ц Ц Ц високи стандарди :P

Дали се тоа што го наброја како висок стандард може да го зменат парите ?
тие карактеристики наречени високи стандарди се карактерни, карактерот секако дека ми е побитен од парите али не викам дека и тие не се битни, во најмала мера за секого се.. али љубов и пари не мешат бар јас мислам така :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Да е авантуристичка,непредвидлива,интелегетна и да има поглед кој ме привлекува.Да има убаво лице другото од телото е пролазно.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
^ Хахах... голема е Битолата, има такви и по мој вкус... кај ке сум се кревала до Штип да идам, далеку е не ми се исплаќа :P
да дојдам да те земам со заставата на баба ми :P
--- надополнето: Aug 19, 2011 10:48 AM ---
тие карактеристики наречени високи стандарди се карактерни, карактерот секако дека ми е побитен од парите али не викам дека и тие не се битни, во најмала мера за секого се.. али љубов и пари не мешат бар јас мислам така :)
осеќам ќе останеш стара мома:)

Kajgana Shop

На врв Bottom