Вицеви без наслов 2 дел

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Се пикнал огромен пајак во Белата куќа и неможеле никако да го избркаат Америве. Им текнало, ги викнале Шварценегер, Сталоне и Гоце Арнаудов ако може да помогнат.
Влага Шварци, после 5 минути излага:
- Лелеее пајааачиштеее!! Летнал да бега.
Влага Сталоне, после 15 минути:
- Лелеее пајааачиштее!!! Штрафта.
Влага Гоце наш, после 2 минути излага пајакот:
- Лееееелеее сељачииииштеее!!
Нее за Гоце Арнаудов вицот за Драган Вучиќ е, Тони Михаловски му го кажа во неговата емисија пред него лично :)

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Разговараат две момчиња:
- Мојот татко има пенис – рекло првото.
- А мојот има два – одговорило второто.
- Глупости!
- Не те лажам – рекло навредливо второто. Има еден мал, со кој моча, а има и голем со кој и ги чисти забите на бејбиситерката.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Си биле двајца евреи во Aушвиц и едниов отишол по сапун за да се измијат и не се вратил, другиот прокоментирал: Брej, овај по сапун отиде, сапун се стори ...

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Два попа од кои едниот дддткал а другиот не си требало да продаваат библии и тој шо не дткал го прашува другиот. Абе извини да те прашам како успеа да продадеш 100 библии за еден ден. Овој му одговара: Одам пред зграда ззззвонам на дооооомофонот и виииииккккам: Ќќќќќќќеееее си ккккккккупиттее бибббббблија или дадада ви ја ччччччитаааам :)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Се оженил Блажо со Цвета, прва брачна ноќ...

Се соблекле двајцата арно ама Блажо незнаел шо треба да прави и ја прашал Цвета:

Блажо: И сеа шо?
Цвета: Легни до мене.
Блажо: И сеа?
Цвета: Сеа качи се врз мене...
Блажо: А сеа шо?
Цвета: Сеа тури ми го овде...
Блажо: Добро, после?
Цвета: Сеа извади го
Блажо: Добро, сеа шо?
Цвета: Пак тури го...
Блажо: А сеа?
Цвета: Пак извади го
Блажо: И сеа шо?
Цвета (веќе изнервирана): Па пак тури го бре !
Блажо (изнервиран): Па добро Цвето, ти бре самата незнајш шо сакаш !???
--- надополнето: Aug 20, 2011 6:26 AM ---
Иде човек во јавна куќа и бара исклучиво црнкиња.
- абе мора црнкиња - му вика дилерот
- мора бе - му вика човеков
го носат во соба со црнкиња
- соблечи се - и вика
оваа се соблака
човеков и ги раширил нозеве и гледа, од сите страни едно 10 мин
потоа вади пари и и плаќа на црнкињава
- ај слободна си
- како бе, толку пари даде, а ништо не ми направи - му вика црнкава
- јас сум само плочкар, и дојдов да видам како изгледа розова фуга на црни плочки - одговорил човеков, и си отишол
--- надополнето: Aug 20, 2011 6:29 AM ---
Калуќерка се жали на докторот дека и се повраќа и дека има мачнина во стомакот. Докторот и зема крв и и кажува дека е трудна. Калуѓерката не можела да поверува, но докторт ја убедил некако. Кога се вратила во црквата се развикала:
- КОЈ ДРКА ПО СВЕЌИТЕ?

Член од
17 март 2007
Мислења
702
Поени од реакции
26
Заљубена девојка праќа СМС со многу љубов на мобилниот телефон на својот сакан:
Љубов моја,
Ако спиеш, прати ми го твојот сон,
Ако се смееш, прати ми ја твојата насмевка,
Ако пак плачеш, прати ми ги твојте солзи. ………
Те Сакам!

Дечкото одговара:
Љубов моја,
Серам….
Што да ти пратам??

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Биле три сестри и се мажиле, и дошле кај мајка им на посета со се мажојте.. Мајка им ги распоредила во 3 соби и вечерта отишла да сушат што прает..
Првата се смеела, втората плачела, а третата молчела..
И сабајлево му вика на ова шо се смеела:
- Шо се смееше мори ти сношти? - Ам шо да не се смеам ко се слече курето колку за еден нокт беше..
На таја шо плачела:
-Шо плачеше мори ти сношти? - Ам шо да не плачам ко ми го бабна 40cm од мака заплакав..
И на таја шо молчела:
- А ти мори шо молчеше цела вечер? - Ам и тебе да ти го пикнет в уста ќе молчиш...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Двајца другари разговараат:
- Абе вардев вардев ама женами забремени пак..
И другиов:
-Абе ти си вардел ама другите не ваделе..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Си бил некој дебел чоек и видел табла на која пишит „Екпресно слабеење“ и отишол човеков да види што е..
Го затвориле во некоја поголема соба и му дале згодна девојка и му рекле ак ја фатиш ќе ја ебиш.. Трчал трчал ама папсал и не ја фатил..
Другиов ден радосен ојт пак со надеж дека ќе ја фатит, арно ама овој пат не му дале девојка туку некој црнец му рекле ак те фатит ќе те ебит!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Се оженил некој чоек, идат од работа домаму за јадење зелка..
Другиот ден пак зелка..
Другиот ден пак зелка..
И две-три недели така само зелка и му рекол:
-Добро мор пичкати матер зајш нешто друго освен зелка да напрајш за јадење?
-Знам!
-Е па шо не напрајш?!
-Дур ебиш ко зајак само зелка ќе јајш!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.766
Поени од реакции
22.792
Откако авионот полн со патници чекал 1 час пред да полета, еден од патниците прашува стјуардеса:
- Зошто каснеше полетувањето?
- На пилотот му се причини дека слуша нешто чудно кај моторот, па ни требаше време да му најдеме замена.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Еден љубовен пар договорил терапија кај сексолог. Кога стигнале, мажот го запрашал сексологот дали ќе ги набљудува додека се сексаат.
„Секако, тоа ми е работа“ – им одговорил докторот.
Кога парот завршил со сексот, докторот им рекол дека не забележал ништо абнормално во нивниот однос, им наплатил 75 евра и се договориле за следната посета.
Доаѓале така подолго време, еднаш неделно кај сексологот и секогаш плаќале по 75 евра за терапија. По неколку недели сексологот ги запрашал, што всушност е нивниот проблем?
„Гледајте “ – му рекол мажот- „јас сум оженет, а пријателката е мажена.“
Не можеме тоа да го правиме ниту кај мене ниту кај неа дома. Во Холидеј Ин чини 95 евра, а во Хилтон 115 евра.
Ние тоа го правиме кај вас за 75 евра, а од здравственото осигурување ни враќаат 65 евра за терапија.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Трпе земал од Блажо здравствената книшка за да иде да се провере на доктор.
Оде овој таму, и овој докторот го прашува :
- Блажо што ти е на тебе?
- Прв братучед!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Си било едно Џуџе и отишло да служи војска па бидеќи џуџе го ставиле кувар.. Ама другите го заебавале и секое сабајле му се мочале во кондурите.. 2-3 месеци така и после му рекле:
-ај греота си поќе не ти се мочаме во контурите...
-добро и јас поќе не ви се мочам во чајот на сабајле..

Kajgana Shop

На врв Bottom