А1 Македонија (VIP)

С

Спенсер

Гостин
Има некој искуство со откривање на скриен број? 2-3пати е вртено,по 2-3 минути зборено... има основ да се побара бројот кој е.

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Има некој искуство со откривање на скриен број? 2-3пати е вртено,по 2-3 минути зборено... има основ да се побара бројот кој е.
За скриен број само полиција, со тоа што ако немаш некој добри врски во полиција нема шанси да ти го кажат бројот, само можеш да го тужиш тој што ти вртел :)

Член од
6 јуни 2011
Мислења
185
Поени од реакции
138
Nekoj dali znae kako se aktiviraat 1000 besplatni minuti i kolku se plaka (na pripejd) ???

Член од
27 октомври 2009
Мислења
113
Поени од реакции
30
Kako da se aktivira Internet na Sony Ericsson J108 Cedar. Na stranata na Vip vo toa za konfiguriranje go nema ovoj telefon. Znae nekoj ?

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Момци сакав да се префрлам на Vip постпеј со 600 претплата и да го зеам блекберито ама читам требало да се доплаќа за интернет и други говна, дај предложете некое друго добро телефонче што можам да го земам за 0 ден

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Момци сакав да се префрлам на Vip постпеј со 600 претплата и да го зеам блекберито ама читам требало да се доплаќа за интернет и други говна, дај предложете некое друго добро телефонче што можам да го земам за 0 ден
Друже најдобро е да отидеш во вип и да видиш што телефони имаат за 0 денари со таа птерплата, па после да побараш мислење кој да го земеш, дека на страната од вип има мн телефони, ама 60% од нив никогаш ги немаат на залиха.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Kako da se aktivira Internet na Sony Ericsson J108 Cedar. Na stranata na Vip vo toa za konfiguriranje go nema ovoj telefon. Znae nekoj ?
А да пробаш да ставиш сетинзи од некој друг Ј модел пример Ј 210i :)

Член од
28 август 2011
Мислења
15
Поени од реакции
2
А да ми каже некој на мене како да префрлам кредит од пост=пејд на при-пејд на вип ......????

feline

mad-teacher-to-be
Член од
11 јуни 2010
Мислења
21
Поени од реакции
2
дали знаете како се активира услугата Вип Пријатели за 3 броја ама на постпејд ? корисник сум на вип Смарт 390. Барав на страната на вип, и во контакт центарот барав ама ништо, само повторува за преслушување притиснете бла бла, за разговор со оператор... ама никаде не слушнав за активирање и сл. можеби е исто како и за припејд, со порака праќање нешто..

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
дали знаете како се активира услугата Вип Пријатели за 3 броја ама на постпејд ? корисник сум на вип Смарт 390. Барав на страната на вип, и во контакт центарот барав ама ништо, само повторува за преслушување притиснете бла бла, за разговор со оператор... ама никаде не слушнав за активирање и сл. можеби е исто како и за припејд, со порака праќање нешто..
Ѕвони во контакт центар, и разговарај со оператор кој ќе ти ги внесе броевите, нема друг начин да активираш :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Абе кој кур не ми дава да праќам пораки, ми вика дека неам доволно средства, па нели 2,5 денари е пораката. 10 денари иам у телефон.

Kajgana Shop

На врв Bottom