коментатор
Пингвин
- Член од
- 25 февруари 2010
- Мислења
- 3.546
- Поени од реакции
- 9.457
Не. Ги вратија Дуделанж да играат со нив.PSG ќе оди дирек во групи, оти Олимпиакос Волос доби дисквалификација од Лига Европа (поради местење натпревари)
Не. Ги вратија Дуделанж да играат со нив.PSG ќе оди дирек во групи, оти Олимпиакос Волос доби дисквалификација од Лига Европа (поради местење натпревари)
Тепаше Симон од фудбалите Виљареал ме заеба но во систем ми бешеНад 30 разлика води Србија.
За вечер тенис Симон - 1 (1.50)
Вчера Типсаревич се жалеше на повреда нозите му се со плускавци цели му ги врзуваа колку ќе може да игра денеска е прашање.
од фудбал
Баерн - 1
Макаби Х. - 1
Виљареал - 2
Диферданж биле.Не. Ги вратија Дуделанж да играат со нив.
нормално дека беше добитно . но ја ставив и стандард 1x за 3 коефициент да напраам. и после од нигде некаде решив место звезdа x2 , да ги стаам шалке x2 (1.11квота) и фулам 1x (1.15) . и жалните шалке изгубија 2-0 . откако се изглупирав со глупата промена , пуштив за 500 едно ливче со 4 коефициент. чекам уште атлетико мадрид , колку толку да сум во плус денес. Ужасно.еве ви за утре 3 коефициент од 99 процнети
Besiktas - Alanya 1 3;0
Lazio - Rabotnicki 1 6;0
Shamrock - Partizan x2 1;1
Crvena Zvezda - Ren x2 1;2
Епа брате тоа што си го напишал не се менува..ајде сега надевај се на Ателтиконормално дека беше добитно . но ја ставив и стандард 1x за 3 коефициент да напраам. и после од нигде некаде решив место звезdа x2 , да ги стаам шалке x2 (1.11квота) и фулам 1x (1.15) . и жалните шалке изгубија 2-0 . откако се изглупирав со глупата промена , пуштив за 500 едно ливче со 4 коефициент. чекам уште атлетико мадрид , колку толку да сум во плус денес. Ужасно.