Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.629
Поени од реакции
22.654
Проблемот е што и тоа што ние објективно ќе го кажеме вие го сметате за субјективно. :)

Тоа со Педро ја го оставам на страна, мое мислење е, и ќе чекам сезонава дали ќе го докажам. Ако испадне по мое има да ви... :icon_lol: А и факт е дека многу испревртувате ствари и од обичен сеир ко на пример следново...

Do you know that Victor Valdes was the first choice goalkeeper in the Spanish national team on his own PlayStation...

некој ќе ме испотепа зошто сум го пишал ова, како може така, Валдез е добар... значи и заебанции на сметка на играчи на Барса некој ги сфаќа многу сериозно.

Дури и ваква расправија е непотребна, дигање галама за џабе... :)
Ама, сигурно пред да се избере за first choice, во едит си го зголемил rating-от. :icon_lol:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Дај бе кажете нешто повеќе за Освалдо, вие гледате Ла Лига, утешете ме малку :D .. го бива или не го бива ? :)

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Дај бе кажете нешто повеќе за Освалдо, вие гледате Ла Лига, утешете ме малку :D .. го бива или не го бива ? :)
Ako мислиш на Освалдо од Еспањол ја кога и да го глеам игра лошо. Додуша успеа да даде петнаесетина голови лани додека не го глеав :D и се дигна доста прашина околу него.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.003
La liga strike: The mess between la liga authorities (LFP) and the players association (AFE) continue; they can’t even agree about a day for a meeting. The AFE denounced that a meeting with the LFP was scheduled for this day, but that la liga moved it to Wednesday without warning. Meanwhile, the LFP assures that the reunion was rescheduled as it is necessary to call the strike committee. At this point it isn’t even know if both sides will have a meeting on Wednesday.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Во петок има нов состанок, тогаш ке се знае дали ке се игра второто коло. :)

Штета шо нема да го видам Биелса против Мадрид и Малага vs Барса...
На (католички)божиќ или во Мај ке се игра заостанатово коло.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
The Spanish league's players association will strike on: Friday 19th through Monday 22nd and Friday 26th through Monday 29th.
The strike does not allow players to play in friendlies or even train during that time.

lol.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
The Spanish league's players association will strike on: Friday 19th through Monday 22nd and Friday 26th through Monday 29th.
The strike does not allow players to play in friendlies or even train during that time.

lol.
Great......just great:tapp:

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007

lol.
Валенсија ќе тренира сите тие денови...

Kajgana Shop

На врв Bottom