Химен - подарок или јарем

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.406
Поени од реакции
590
Море најубаво без него , па да не се мачи човек (и он и она) :nesum:
Беља голема е тоа хименот , поготово ако се неискусни и двајцата , па на оваа и фуфка а на овој исто му фуфка ама и има проблеми со ерекција итн итн .
Али поголема е психичката пречка , него ли вистинската:aplauz:Барем ја така мислам (ова од искуство) . Не можеш бре брате да ја убедиш дека откако ќе и го нема хименот ќе и се отворат нови видици и полиња(бавчи, ниви) , па тоа ти е:tapp:. Ама ко шо рекле старите :” Не постои тешко освоива женска , има само неупорни мажи”(ова малку офтопик)

Член од
11 јуни 2006
Мислења
49
Поени од реакции
6
А шо правиме со оние кој го изгубиле, па пак сакаат да го имаат ради некој по нив познати причини. Хименопластиката не значи дека она не се онадела со некој пред тоа, напротив денес медицината отишла мн. напред со може и најголемата курва да биде невинашица. За пола саат/саат ке и биде вратена самодовербата и „заслужената„ почит од идната свекрва. Тикви со расол, дрн дрн јариња...
Да резимираме денес секој може да биде невиншица...by the way
Т.Е. да го намонтира тој прекрасен дел од телото што веќе го изгубила, пошо на мода е пластифицирање и липосукции. Ко може секој да става силикони, носеви (ради каприц), онднак може и една хименопластика, ако тоа значи среќен брак.

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
Toa ne e ama bas nikakov hiruski zafat, kakva plastika,SAMO eden konec e dovolen da se fati del od himenot,i posle toa ,normalno ke boli ,a i krv ke ima posto konecot moze malku da te podrasece pri vlez.Ova vi go kazuvam bas ,medicinski.Mislam deka mnogu drugi karakteristiki kaj licnosta se bitni,zaebi himen toa e glupost .Treba da se deflorira pri raganje.Samo ima mnogu glupi maski :lud: ,vazno on da e prv pa za posle......ne e vazno .....prijateli kolku sakas:baeh:

С

Сатори

Гостин
...

Повеќе јарем одколку подарок, разбирам јас некој што ти значи да ти биде прв и се тоа е ок, ама ако он не ти верува, тогаш џабе е химен или не...
Малку ми е тоа, глупава работа, не знам, па прв пат, па и да те боли...абе ајде.

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Мислам дека е јарем. Поготово во нашето општество.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
site vikame deka himenot i ne igra tolku vazna uloga... a sepak... da citiram edent ip od nase maalo: NeKOJ DRUG DA JA SKINAL JAS DA JA ZEMAM... KAJ SE VIDELO TOA?
jas definitivno ne mozamd asfatam zasto se kreva tolku vreva okolu nesto sto e nagon..

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Подарок е , дефинитивно од девојче преминуваш во жена , секогаш се памти и во тие години и тоа време партнерот бил совршен , сексот ужаз ама то небитно е.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ниту подарок, ниту јарем...Да, со неговото кинење се влегува во една нова фаза (повеќе симболично, отколку реално), и самиот чин е нешто што се случува еднаш у животот (освен ако не идеш на хименопластика па дефлорацијата ти се деси повеќе пати:icon_lol::icon_razz), али лично не го сфаќам тоа така драматично:toe:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Одамна изумрена тема, а ми делува некако одлична за поставување на фронт еден - моралисти вс. либерали.
Ајде јас да си почнам вака либерално :)
Хименот е најглупавото нешто во женското тело. И само за прелажаните девојчиња малецки претставува гордост. За останатите претставува проблем. И тоа проблем ,,Ама дали ќе боли?,,.
Дефлорација од раѓање.
Да си ги поштедиме женските чеда од психо-физички и остали маки. Иако, сепак, првиот секс ќе си боли - не боли самата дефлорација, туку продирањето на пенисот на кое женското тело ревносно се буни, односо вагиналните мускули се стегаат, страно тело, сепак :)
Јас од што толку мразев што се курчат со таа мочана невиност, на дечко ми му кажав оти сум имала секс пред него - и го лажев. Е си сфати малце покасно, и беше лут :)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
da bile malku popametni lugeto na decata uste na raganjeto ke im gi otsranuvale slepoto crevo i himenot.....niti ednoto niti drugoto ne ni sluzhi bas za nisto...osven se razbira za primitivni uveruvanja

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
da bile malku popametni lugeto na decata uste na raganjeto ke im gi otsranuvale slepoto crevo i himenot.....niti ednoto niti drugoto ne ni sluzhi bas za nisto...osven se razbira za primitivni uveruvanja
Па малку е покомпликувано вадењето на слепото црево. А и може да не направи проблем. Ама хименот прави. И забите-осмици прават. А и тие спаѓаат во категорија на непотребни работи на човековото тело.....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мал офтопик: Многу се лажеш ако мислиш дека осмиците не служат.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Подарок?
Да бе, ја мојот химен го спакував во кутивче, го спастрив, му врзав црвена машничка, стаив и картичка ( да се знае бре од кој е подарокот) и му го однесов на дотичниот за роденден.Подарокот подоцна беше поставен на видно место во собата, за да можат сите да му се диват, а воедно и да го пофалат мојот гест.

Сериозно, ако веќе некој очекува химен, т.е невиност како подарок, треба да биде спремен да го возврати подарокот,т.е и самиот да биде девица.А не, ја ќе бушам се што мрда, али сакам жена ми да биде невина и тачка.Додуша, со ова хименопластиката, и на таквите им дојде крајот, од преголема желба за девица, на крај ќе завршат со некоја со километража ко на Сканија и сошиен химен.

На девојчињата би им препорачала да не избрзуваат, да размислат пред да се одлучат за секс, не заради тоа што ќе каже околината, или некој иден дечко, туку заради самите себе, да не завршат со психички трауми и емоционални лузни.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
da se slagam...apsolutno so Purple Puma ...iako sum devojka....ne sum od onie koi zhalat i placat po himenot...i go smetaat toa za nesto najdragoceno vo zivotot....sekoj nareden pat posle prviot e poubav milion pati

Kajgana Shop

На врв Bottom