Помош, софтверски проблеми и совети

SayWhaat!?

олимпион
Член од
11 јуни 2011
Мислења
109
Поени од реакции
34
Здраво!
Ако може некој да ми помогне како да најдам и инсталирам драјвери за звучна карта VT8233...

SayWhaat!?

олимпион
Член од
11 јуни 2011
Мислења
109
Поени од реакции
34
Како да средам проблемот со звучната...инсталирав драјвери и пак немам звук... кога идам во CP и Sounds... пак не ми ги чита звучниците -.-` ...Kaко да го решам овој проблем знае некој !?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Како да средам проблемот со звучната...инсталирав драјвери и пак немам звук... кога идам во CP и Sounds... пак не ми ги чита звучниците -.-` ...Kaко да го решам овој проблем знае некој !?
Каков оперативен систем имаш?

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Ако си можност стави виндоус 7 и нема да имаш вакви проблеми

M

MrzaRules

Гостин
значи вака..имам еден проблем...кога уклучувам компјутерот,трга се убаво работи али не дава слика....до шо може да е проблемот...до мониторот не ќе да е оти истиот монитор на друг компјутер работи...ај ако може некој нека каже до шо може да е...

SayWhaat!?

олимпион
Член од
11 јуни 2011
Мислења
109
Поени од реакции
34
Ми проработе на кратко -.-`
Пробав да напраам и сеа сум ос сејф мод на виндоусот уклучен поради тоа што сам ми се рестартира кога процесот ќе стигне до работна позадина =.=
Сервис Пак?
Aко го имаш најновиот пак т.е. СП3 оди на овај линк и ке го видиш решеието.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ми проработе на кратко -.-`
Пробав да напраам и сеа сум ос сејф мод на виндоусот уклучен поради тоа што сам ми се рестартира кога процесот ќе стигне до работна позадина =.=
Го врате на сп3 повторно :? ако не врати го.Ако не ојт пробај систем ристор.Ако нејкит ни така формат.

SayWhaat!?

олимпион
Член од
11 јуни 2011
Мислења
109
Поени од реакции
34
ај ќе пробам систем ристор ..но ќе ми останата фајловите или се ќе отиде јабана ?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Во компјутер имам еден тон музика, поточно околу 170 гига. Наравно да имам еден тон дупликати, ми треба софтвер за наоѓање на дупли фајлови, НО, што не ги брише сам дупликатите, туки јас бирам што ќе избрише што не? Any Ideas?
http://www.digitalvolcano.co.uk/content/duplicate-cleaner

расчепкај го, многу е добар и има многу опции.. го има тоа што го бараш, тестиран е од мене и сум немал проблеми.

ај ќе пробам систем ристор ..но ќе ми останата фајловите или се ќе отиде јабана ?
system restore не брише фајлови

SayWhaat!?

олимпион
Член од
11 јуни 2011
Мислења
109
Поени од реакции
34
http://www.digitalvolcano.co.uk/content/duplicate-cleaner

расчепкај го, многу е добар и има многу опции.. го има тоа што го бараш, тестиран е од мене и сум немал проблеми.

system restore не брише фајлови
не сака систем ристор.у пм :mad: а има некој начин да префрлам песни од едниот на другиот виндоус или само преку усб...инаку звучната ми работи на другиот виндоус... а тука нејќе

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Може малку помош, ми се избришале македонските фонтови, од кај можам да ги најдам и како да ги инсталирам?

Kajgana Shop

На врв Bottom