Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
intel pentium D925 3.0ghz 64bit so 4mb cash memorija
graficka geforce 9600gt 512mb ddr3 256bitna
ram 4gb ddr3 na 1333mhz
maticna Gigabyte g41
hdd 160gbb sata2 so 7200rpm
Да прашам само, вреди ли оваа конфигурација за игри ?
Може некој да ми каже кои од доленаведениве графички картици ќе ми пасува со матичната?
Имам K8N Neo4 матична
процесор AMD 1.8 3000+
Имав asus x600 pro ама ми рикна, па сеа сакам нова да земам...
Hey , dali moze nekoj da mi pomogne? preinstalirav xp sp3 i site drajveri gi inst ama seuste nema zvuk...koga ke pojdam na volume control pisuva There are no active mixer devices available. To install mixer devices, go to Control Panel, click Printers and Other Hardware, and then click Add Hardware. This program will now close.
probav preku services.msc ama nisto ne se popravi..nepoznata integrirana zvucna imam..od postarite..ima nekoj ideja ??????
da siguren sumСигурен си дека баш на youtube се закочува?
Пиши им протестно писмо.da siguren sum
Можно е да прегрева, отвори го и така работи си ја така летово си го фурамКомпјутерот сам се рестартира леле ме изеде ова заради шо ми прави вака . ................... формат да му опнам ќе се оправи ли ?
Помош луѓе многу е нервозно вака иде ми се да го извадам кукиштево и 3пати од ѕидот . . инаку деловите ги сменив неодамна значи имам нов процесор матична рам можно е да е до ова нешо ?
Драјверот за звучната или го нема или е некомпатибилен.денес ми го преинсталираа компјутерот но забележав дека кога сакам да пуштам музика, нема звук..до што може да е проблемот?
На Македонски пишам а над-грчвит мислев по малце грчит.. На пример 3-4 секунди не грчит па пак ќе згрчит и така.. Не е многу гласно, тивко е ама се заприметвит.