Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Бројам до 100... :pos: ако не успее - боксот и крај. :icon_mrgr:
emoticon-0131-angel.gif
аман ваква дама боксува :love:,

у момент сум нервозен и пцујам дома на се живо диво не живо вештачко мајмунско .....може и лаптопов да го фрлам низ џамот уште малце

Го чувам бесот во себе и после тоа сам од себе си проаѓа или се качувам на мотор и од триангла маџари до континентал ја пунам четврта до крај едно 130 на кружниот тек се враќам назад пак до триангла и тоа е тоа ќе се намали колку толку мада ретко се дешава на мотор да го празнам бесот.

Пронајдов нов начин за да се ослободам од бесот, почнав повторно да водам дневник и во него да ги запишувам сите случувања кои ми тежат на душата. Верувајте навистина помага. :)

Физичка активност .. подобар филтер и лек не сум пронајдел до сега ... и бес и анксиозност брише моментално !

Пронајдов нов начин за да се ослободам од бесот, почнав повторно да водам дневник и во него да ги запишувам сите случувања кои ми тежат на душата. Верувајте навистина помага. :)

Ма каков дневник, коа ќе се изнервирам ни дневник ме спасува, нит ништо, ќе испокинам и дневник и све. :pos:
Спортување, ништо друго !

Јас досега сум скршил шест монитори, пет телефони, два прозорци, три тестатури и се тоа само од многу неревоза:mad:

дневник? од нервоза раце ми се тресат неможам пенкало да држам не па да пишувам..само у пцуење и шутирање е помошта :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom