- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 4
Dali uste ja prodavas ako da pisi mi pp so cenaProdavam silicon cover za LG GT540 ista kako na slikata:
detali na LP
Dali uste ja prodavas ako da pisi mi pp so cenaProdavam silicon cover za LG GT540 ista kako na slikata:
detali na LP
СПАМВидов на оглас Apple iPhone 4 16gb Black..........$250, само треба да се порача. Ги контактирав преку имеил и ми рекоја дека телефоните се оригинал, не се кинеска копија, треба само да го кажам местото на живеење и телефонот за 2 дена е кај мене дома. Еве линк http://top-oglasi.net/-300-usd-original-apple-iphone-4g-10157.html
Само незнам дали е вистина ова, оти цениве за оригинал iPhone + и нов се стварно ниски! СОВЕТ?
Ако ја нема никола, имам јас сива футрола за LG GT540 како на сликава ... исто така и цела опрема и кутија од негоDali uste ja prodavas ako da pisi mi pp so cena
Koja e cenata na futrolata?Ако ја нема никола, имам јас сива футрола за LG GT540 како на сликава ... исто така и цела опрема и кутија од него
Ти пратив ПП, цената е смешна за футрола што е мн реткаKoja e cenata na futrolata?
Што ти треба за N97 ?Дали има некој скршена или што неработи N97 за ефтини пари нека е и лом ако треба??