Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Очекувам Јунајтед да ја освои титулата.Комшиите имаат јак тим,ама нема кој да ги води.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Агуеро мајсторе :cuc:
Партали ќе прават заедно со Џеко.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ех... заборавив да пишам дека треба и да примите еден. :mad:

Јаки се у пм, многу.. само да не ги заебе оној на клупата со таа глупата дефанзивна тактика.
Се надевам дека ќе ги заебе :sneaky:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.239
Не ги бива Сити дома играт а Свонси имаат иницјатива првите 15 минути

34%​
Posjed lopte
66%​

0​
Napadi na gol
1​

0​
Šutevi pored gola
1​

0​
Slobodni udarci
4​
А да си го избришеше постот ? :pos:

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Како за прва утакмица-не беа лоши Сити против Swansea (кои реално,се слаб тим).Се виде против нас како изиграа прошлиот викенд.GGMU!:)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Ќе ја тупам пак за една работа од завчера ама морам на оние што се бунеа да видат дека не беа у право.
Еве ви мислење од еден од најдобрите поранешни судии во Англија

A penalty should have been awarded when Gervinho cut in from the left wing and was tripped by Cheik Tiote. Walton waved play on, obviously unsure whether there was any contact.

If he thought there was none he would have been duty bound to stop play and caution the Ivorian for simulation. Instead he turned and ran up field in pursuit of the ball which had been cleared away, leaving Gervinho on the floor and incensed opponents around him.

Far less experienced officials than Walton know you are advised that, following any incident, if you cannot trust the players to move on from it without a confrontation, you should stop play and deal with the situation.

Walton did not follow that standard procedure and so Barton decided to take matters into his own hands by hauling Gervinho up by the shirt in a very aggressive manner.

Cue mayhem as players from both sides became involved in the easily avoided melee, the result of which was a red card for Gervinho for striking Barton.

VERDICT: The dismissal was correct as Gervinho slapped Barton but his reaction was embarrassing. The former hard man now seems more whinger than enforcer as he whined at Robin van Persie, 'He punched me', which was clearly untrue.

Wenger thought that if his player had to go then Barton should have gone as well and I would agree with that. Referees are often advised that following just such an incident there is a great deal of credibility in meting out equal punishment

Толку од мене на таа тема. он топик за денес, мислам дека Агуеро ќе биде најдобриот новајлија сезонава...

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Агуеро е ЗВЕР!!!!!

искрено ич не ги сакам Сити но од Агуеро во моментот подобар напагач немозеа да најдат!!! единствено Ето можда...

btw ако на тие газдите им текне да го сменат тоа дрвото што седи на клупа Сити! ке бидат No.1 во Англија.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Агуеро голчина, голчина права !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop