Фан Клуб: Арсенал

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Насри на твитер:

Nanas08 Samir Nasri Official

I heard what the fans were singing about me on saturday and it is really disrespectful because i'm still a arsenal player
Do koa ke e igrac na Arsenal, za use nekoj den, baska muka mu bilo i neblagodarno od navivacite, kako da ne. Da ostane lojalen na klubot, da saka da sedi, nikoj niso nema da kaze, a on ke si idam, ama ne e za parite, e za so ke ides u City, da se obedini so ex-drugarcinjata od Arsenal.

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Конечно замина плачкото , нека се гони у 3 лепи и нека скапе на клупа у барса и да даде господ ништо да не освои до крај на кариера , па да заврши во рекреативо и да се бори за првотимски статус.Ова е моето испраќање за Ц.Ф. и тоа е се што можам да кажам за него.Фала му за понуденото во изминатите години и тоа е тоа.Читам некој членови го испраќаат како легенда , ма дај не заебавајте , освен добар играч кој играл за арсенал неколку сезони од кој последната без воља , и главен виновник за елиминација од ЛШ тој нема да биде запаметен на друг начин.Леле дај боже реал све да земе сезонава у шпанија па да му го видам тоа педерско фациче на лиглето тогаш.
Во врска со насри се надевам дека ќе го продадат ,не од што сакам да си замине туку не сакам да ја повтори грешката Венгер како со фламини па да ни избега на лето без пари.
BDW , се што кажав за венгер во мојот предходен пост сега го повлекувам ,и тој сеуште ќе ја има мојата подршка , затоа што кога добро ќе размислам без него арсенал немаше да биде ова што е денес.
Само напред професоре.....
Напред Ганери , не губете воља , осеќам дека сезонава нема да биде лоша како што повеќето прогнозираа.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Фабрегас на твитер:
cesc4official Cesc Fàbregas Soler

To all Gunners: A big thank you for your unconditional support during the last 8 yrs. Just say that I will always carry you in my heart!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Фабрегас на твитер:
cesc4official Cesc Fàbregas Soler

To all Gunners: A big thank you for your unconditional support during the last 8 yrs. Just say that I will always carry you in my heart!
Другар,океи знаеме сите дека имaat Насри и Цеск твитери и ги читаме,немора да спамираш.;)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Другар,океи знаеме сите дека имaat Насри и Цеск твитери и ги читаме,немора да спамираш.;)
Не бе, знам оти 99% од овие што имате твитери, сигурно сте им отишле Unfollow на Фабрегас и Насри. :pos:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
Аман луѓе оладете веќе со фабрегас,женави да ве оставеше немаше волку да се плаче :)

ке ги прдиме ли утре Удинезе ?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не бе, знам оти 99% од овие што имате твитери, сигурно сте им отишле Unfollow на Фабрегас и Насри. :pos:
Ако сме им отишле анфалоу,тоа значи дека не сакаме да читаме што пишуваат,така ? ;)

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Заебанции на страна утре е време Шамак да кажи дали е достоен да биде барем замена во Арсенал треба да даде 1-2 гола (y)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Со најдобра намера, подобро избриши го коментарот, не за друго, тебе нема да те видиме две недели, а сеуште ќе гледаме тролови.
Не вреди во потпис да го имаш :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Аман луѓе оладете веќе со фабрегас,женави да ве оставеше немаше волку да се плаче :)

ке ги прдиме ли утре Удинезе ?
Тешко да ги прдиме, да бидеме среќни со победа пошто атмосферата е нарушена, пола тим нема да игра а навијачите паќ ќе свират ако не е на арно...

Да отвориме со ран гол и после би требало на контри да ги добиеме. Типувам 1 максимум 2 гола разлика за нас.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
И јас го подзаборавив мојот потпис сега мислам новиот е подобар :cool:

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
Единствено криво ми е во целава оваа работа т.е. трансферот на екс капитенот во Ф.К. Барселона е тоа што не зедовме некое милионче повеќе со оглед на трансфериве што се прават во последните неколку трансфер периоди пр. Керол за 45 мил., Торес за 50 мил. и кусур, Пасторе 43 мил. и многу други сега да не набројувам , иако сепак реално во денешниот нереален трансфер маркет мислам дека Цеск чини тука некаде. Доста му беше на Венгер на секоја пресконференција да одговара на едни исти прашања. И за трансферот мислам дека требаше да се реализира уште на почетокот на преодниот рок, ем ќе имавме време да му најдеме замена и да го уиграме, ем мислам ќе добиевме повеќе пари со оглед на тоа дека каталонците добро се истресоа на Санчез. Истото го мислам и со случајот со Насри кој е сепак многу различен (да се реши се уште во Јуни/Јули) од оној на Фаб. Е Тоа е нешто што годинава го направија ѓаволите од Манчестер и сега си имаат мирна глава, а не као нас сеа да купуваме играчи од таков важен витален дел од тимот и играта на тимот (не во 5 до 12 туку во 12 и 5). Тоа се надевам ќе ни биде поука за идните лета. Но сепак ШТО БИЛО ПОМИНАЛО, ШТО ЌЕ БИДЕ И ТОА ЌЕ ПОМИНЕ. Ние не се плашиме и идемо далје храбро и силно. Утре играме битна утакмица во непогоден момент, ќе биде јако. Арсенал останува Арсенал. АЈДЕ БОСИ!!!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Fabregas-znam deka razocarav mnogumina ali SEGA SUM SPREMEN ZA NAJGOLEMIOT PREDIZVIK VO ZIVOTOT ccc kopile

Kajgana Shop

На врв Bottom