Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.607
- Поени од реакции
- 22.613
Џефрен?!?!?!
Па да и јас тоа си мислам,ако имаат малце трпение Тиаго и Афелај сигурен сум дека ќе градат солидни кариери овде. Виља и оваа година ќе е стандарт а другата веќе ќе почне да му падни формата,но што правиме со Педро и Санчез?Мислам дека тие двајца ќе се стандард 5-6 години во Барса,така да Афелај останува резерва за жал...И Афелај е 25 години, ама преголема е конкуренцијата, па може и да си замине, за жал. Виља, Санчез, Педро, Меси. Ајде Меси веќе не игра крило, ама Виља, Педро и Санчез се. Меѓутоа, ако има трпение Иби, кога Виља ќе почне повеќе да одмара(30 години ќе наполни оваа година), сигурно ќе добива повеќе шанси.
Па, сигурно Педро и Санчез нема да играат цела сезона по 90 минути. Ќе добива поголема минутажа.Па да и јас тоа си мислам,ако имаат малце трпение Тиаго и Афелај сигурен сум дека ќе градат солидни кариери овде. Виља и оваа година ќе е стандарт а другата веќе ќе почне да му падни формата,но што правиме со Педро и Санчез?Мислам дека тие двајца ќе се стандард 5-6 години во Барса,така да Афелај останува резерва за жал...
messi de
Секогаш со бројот 4 ...
Внимавајте на моментот 1:14 , дали го препознавте асистентот????
Па да,затоа никој не може да го знае составот пред една недела како што тоа беше случај минатата сезона,сега ќе има измени и во нападот и средина....Па, сигурно Педро и Санчез нема да играат цела сезона по 90 минути. Ќе добива поголема минутажа.
Ццц срамота, требаше да добие чист црвен и да се губи неколку утакмици од игра... Изгледа со Пепе се дружеле многу затоа го продадоа од БарсаЏефрен?!?!?!