Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Чекај чекај,како тоа Џерард не спаѓа во првите 11 а ја незнам ? :)
Или правите муабет за сега достапините играчи..Џерард повреде ?
Нињото ѕвер бил вчера.Али пак не дал гол а !? :pos:
Atention...... Cesk is gone, Not Gerrard.... he is only injured!:P

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Аууу!! страшна ДЕМОТИВАЦИЈА! :DDDDD

Се е тоа арно да го продадеме Аква! ама за 6 милиони ли ?? повеке вреди тој , повеке.
Инаку Миралеш оваа сезона ни малку нема да наликува ко Ланската тоа да ви е јасно + Кајт веке е во години и тој ја немаа таа форма! Кајт последните 3 години бесе борец се оставаше на теренот но сега веке му треба замена а тој да флева од клупа но сепак мислам дека Хедерсон не му е достојна замена по десната страна.
Ќе видиме дали демотивација или мотивација :)
Наредните 2 утакмици мора да ги победиме па ако сака во 2012 нека е крај на светот
Инаку во Хендерсон ќе се крстиш по некоја година :D
--- надополнето: Aug 15, 2011 9:14 AM ---
Чекај чекај,како тоа Џерард не спаѓа во првите 11 а ја незнам ? :)
Или правите муабет за сега достапините играчи..Џерард повреде ?
Нињото ѕвер бил вчера.Али пак не дал гол а !? :pos:
Сигурно е моментален ама сепак....Глен е повреден па којзнае што е ова. А ел траидор се враќа во форма. Ваков таков има да се распука

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Ај да се приклучам и јас кон фан клубов, и да си ги кажам ставовите и маките мои.
Многу лоша игра второ полувреме, со високи топки. Незнам тим шо има успеси и победи со игра на долги топки кон еден висок и бавен напаѓач. Барем високи топки да беа од центаршутеви од крилата, а не вака од Реина и од последната линија. Така никогаш гол нема да дај Керол. Доколку би биле сите играчи спремни, јас би играл со следната формација:

----------------------- Реина ------------------------

Џонсон ----- Шкртел ----- Агер ------ Енрике

----------------------- Лукас -------------------------

Кајт ----------------- Адам --------------- Даунинг

---------------- Џерард ------------------------------
------------------------- Суарез ----------------------

Формацијата шо ја играше Бенитез кога бевме најблиску до титулата. Брза игра по земја, брзи пасови, да ги збуниш противниците, да незнат кај му е глата каде газот.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Ај да се приклучам и јас кон фан клубов, и да си ги кажам ставовите и маките мои.
Многу лоша игра второ полувреме, со високи топки. Незнам тим шо има успеси и победи со игра на долги топки кон еден висок и бавен напаѓач. Барем високи топки да беа од центаршутеви од крилата, а не вака од Реина и од последната линија. Така никогаш гол нема да дај Керол. Доколку би биле сите играчи спремни, јас би играл со следната формација:

----------------------- Реина ------------------------

Џонсон ----- Шкртел ----- Агер ------ Енрике

Лукас

Кајт Адам Даунинг

Џерард
Суарез

Формацијата шо ја играше Бенитез кога бевме најблиску до титулата. Брза игра по земја, брзи пасови, да ги збуниш противниците, да незнат кај му е глата каде газот.
Ајде добре ни дојде.
Гледате бе токмаци колку луѓе се приклучија на форумот од кога сум јас на власт? :pos::pos:Треба почесен претседател да бидам

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Ајде добре ни дојде.
Гледате бе токмаци колку луѓе се приклучија на форумот од кога сум јас на власт? :pos::pos:Треба почесен претседател да бидам
Почесен конзул на Британија ке те туриме. :D

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Абе онаа до него ќерка му беше?
Оти до сега не си кажал ќерка дека има? Си ја криеш за тебе а?? :D:D
Инаку ова со Керол. Абе делуваме некако инфериорно со онаква игра. Ама Керол е невиден ѕвер, вол или како да го наречам. Ако се разигра како што треба и ако онаа игра почне да дава резултати тие резултати ќе се страотни. Само дали ќе ги има е прашањето ? Ако ги има реков тоа ќе биде од невидени размери. Ако експлодира Енди ќе биде многу лошо за ривалите. Но АКО експлодира

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Абе онаа до него ќерка му беше?
Оти до сега не си кажал ќерка дека има? Си ја криеш за тебе а?? :D:D
Инаку ова со Керол. Абе делуваме некако инфериорно со онаква игра. Ама Керол е невиден ѕвер, вол или како да го наречам. Ако се разигра како што треба и ако онаа игра почне да дава резултати тие резултати ќе се страотни. Само дали ќе ги има е прашањето ? Ако ги има реков тоа ќе биде од невидени размери. Ако експлодира Енди ќе биде многу лошо за ривалите. Но АКО експлодира
Па да... Ќерка му е .... мада ја би ја земал Жена му пред неа...... ама Зет е зет бре бате!:D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Остај ми ја мене жена му. Ти на ќерка му оди и еден ден клубот наш ќе е вака или онака :pos::pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Татковина не давам.... ако ја разведеш Мама! :P
Абе без гајле биди ти. Само направи што ти реков и уживај.
Туку сега одвај чекам сабота да дојди. Ми пукна филмот и денот сосе викенд ми се поебаа после ремито со Сандерленд. Копуци ....................уште со Арсенал ако не тепаме или уште полошо - изгубиме има да ги стрелам сите
--- надополнето: Aug 15, 2011 1:06 PM ---
И вака така ќе ја наполниме темава. До каде е новата? Свечено да ја отвориме пред утакмицата со Арсенал ако е можно

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
И вака така ќе ја наполниме темава. До каде е новата? Свечено да ја отвориме пред утакмицата со Арсенал ако е можно
Воведот за новата тема е спремен не се секирај само исполнете ја оваа шо побрзо... :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Е па некаде Петок или пред Петок ќе биде свеченото отварање на темата :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop