Бан Кладилница

• Креатор на темата smexy
  • Време на започнување

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Како почна, темава може многу брзо да ми стане омилена :ROFLMAO: Заеби сериозност и расправање со нубови, лади си го и кулирај.
Барем овдека не можат да ме банираат ако тролам :icon_mrgr:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Ако строго се следат правилата што ги пиша Acid, ондак типови ко Let 3, GodHateUsAll, Таруно, ~>}VOJVODATA~~LAVOT{<~, самиот автор на темава, па дури и јас - одма би биле банирани после неколку постови. Damn it.

А типови како suhoj, Noorotic, Fraerotbt777 и многу други ќе продолжат да лупаат глупости затоа што им се може, иако технички ТРОЛААТ.
Кој смее бе Let3 да го банира? шо зборуваш...

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Кој смее бе Let3 да го банира? шо зборуваш...
Па ако Acid стриктно си ги следи неговите правила, ондак Let 3 би бил прв на список за банирање.
И тогаш све ќе тргне на лошо.

Ninjazelka

Фејкер
Член од
12 август 2011
Мислења
102
Поени од реакции
33
Како почна, темава може многу брзо да ми стане омилена :ROFLMAO: Заеби сериозност и расправање со нубови, лади си го и кулирај.
Барем овдека не можат да ме банираат ако тролам :icon_mrgr:
можат и тука да те банираат, пишува дека може да се трола во чда и во хумор

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Доста активна темава.

Ја користам таа прилика да се самоспомнам и да се себепромовирам на истата. Причината е општопозната.

Благодарам.
Мојата причина е наведена во тајтл. И спрема бановникон ми е останат уште црвениот картон.

S

smexy

Гостин
Шо е најбоље,нема ниеден офтопик на темава :icon_mrgr:
Инаку,мислам дека со бановников ќе се скротат многу од wanna-be дрските членови :D

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
можат и тука да те банираат, пишува дека може да се трола во чда и во хумор
Најверојатно намерно не е спомнат овој подфорум затоа што админите воопшто не ни влагаат овде. Hell, подфорумов има 275.000 мислења (повеќе од било кој подфорум). Ти стварно мислиш дека би имало луѓе што ќе се замараат да читаат кој што пишува овде?
Се' додека не напишам навредлово мислење и некој не ме пријави за тоа - не верувам дека ќе бидам баниран.

Kajgana Shop

На врв Bottom