I
Iblis
Гостин
Ај бе јас и ти кој прв ќе изеде бан на 500-ка?Доста активна темава.
Ја користам таа прилика да се самоспомнам и да се себепромовирам на истата. Причината е општопозната.
Благодарам.
Ај бе јас и ти кој прв ќе изеде бан на 500-ка?Доста активна темава.
Ја користам таа прилика да се самоспомнам и да се себепромовирам на истата. Причината е општопозната.
Благодарам.
Кој смее бе Let3 да го банира? шо зборуваш...Ако строго се следат правилата што ги пиша Acid, ондак типови ко Let 3, GodHateUsAll, Таруно, ~>}VOJVODATA~~LAVOT{<~, самиот автор на темава, па дури и јас - одма би биле банирани после неколку постови. Damn it.
А типови како suhoj, Noorotic, Fraerotbt777 и многу други ќе продолжат да лупаат глупости затоа што им се може, иако технички ТРОЛААТ.
САмо да бев на твои години, ќе прифатев. Не можам со младите на долги патеки одамна.Ај бе јас и ти кој прв ќе изеде бан на 500-ка?
Внучко, слушај го дедо, ајде на 500?(ми го нема смајлито)САмо да бев на твои години, ќе прифатев. Не можам со младите на долги патеки одамна.
Па ако Acid стриктно си ги следи неговите правила, ондак Let 3 би бил прв на список за банирање.Кој смее бе Let3 да го банира? шо зборуваш...
Ќе го јадеш, поискусен е у пиење казни , ја тука на него стаамВнучко, слушај го дедо, ајде на 500?(ми го нема смајлито)
можат и тука да те банираат, пишува дека може да се трола во чда и во хуморКако почна, темава може многу брзо да ми стане омилена Заеби сериозност и расправање со нубови, лади си го и кулирај.
Барем овдека не можат да ме банираат ако тролам
Имам лошо искуство со комар. На пари не играам бре.Внучко, слушај го дедо, ајде на 500?(ми го нема смајлито)
Мојата причина е наведена во тајтл. И спрема бановникон ми е останат уште црвениот картон.Доста активна темава.
Благодарам.
And that will be the day when sarcasm died...Па ако Acid стриктно си ги следи неговите правила, ондак Let 3 би бил прв на список за банирање.
И тогаш све ќе тргне на лошо.
wot is here.And that will be the day when sarcasm died...
Најверојатно намерно не е спомнат овој подфорум затоа што админите воопшто не ни влагаат овде. Hell, подфорумов има 275.000 мислења (повеќе од било кој подфорум). Ти стварно мислиш дека би имало луѓе што ќе се замараат да читаат кој што пишува овде?можат и тука да те банираат, пишува дека може да се трола во чда и во хумор