Пост на кој сте се изнасмеале

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
линк
Booo ! Ich ne mie interesno vkola. Bashka nema mesto nitu nishto :) Ama interesno e film da prajsh dodeka vozi on ;)
и летчо наш по брза постапка :D
Еве едно мое сценарио за филм... Он вози а ја и ти на задње седиште.... мрак се спушта... затемнување на сцена..
:pos:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Let3 :D:D:D:D

Јас ко ќе видам жена како вози, сместа се паркирам, пуштам сите жмигавци и чекам со трепет во душата да помини а ако сум пешки, се качувам на некоја височинка или најблиското дрво и демнам како сокол што ќе се случи

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
И јас сум Ивановска.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005

Eeeeeeeee ja pretera brat i ti, site zeni gi pokazvat nozete, gradite bla bla bla ene i Ceca seta polugola ama ednas na i se trgna fustanot i i se otkri gradata pa zamina vo druga drzava da se leci od depresija nemoj i ti taka, zborame za celosno razgoluvanje intimni delovi se...
Цеца паднала во депресија поради тоа што цицката и се открила на телевизија.... :tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Цеца паднала во депресија поради тоа што цицката и се открила на телевизија.... :tapp:
Ништо Тончи брат, со вакви мислења на форумов тешко дека ќе сликаш женски некад :icon_lol:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
И не само тоа, туку и во затвор ја стрпаа поради тоа :pos:

Он топик
хахха не тропајте глупости како може времето да постои од кај знаеме тогаш колку е саат на пример и ако не постоле времето немале да ги прават саатите ЛоЛ xD темава шифт делит!`~` -.- <3
На темата Доказ дека времето не постои или е еден вид „паралелна димензија“

Kajgana Shop

На врв Bottom