Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Јас мислев се спрема невреме, а тоа ете од што грмело.

Комити беа околу 250 во Кичево на многу многу помал стадион пак не грмеше. Што гласој ќе бевте вие?

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
:)

Кого се обидуваш да направиш будала ? Вардар имаше и сеуште има навивачи од цела Македонија затоа што е бренд, и гордост на државата. Ние никого не сме викале на помош од тие навивачи од другите градови, туку самите се организираа и доаѓаа.

Не сме како вас, да се обединуваме сите групи за еден натпревар. Вие на пример се собирате сите ши*тарски групи и плус ви доаѓаат од други држави ! Дури и на првенствен натпревар со Тетекс јас присуствував кога ви беа тие Пилсат од Косово, една група од Албанија, и останатите од овде, Соколи и Патриоти заедно со Шверцери :) Башка тие вашите од Швицарска и Немачка:)
Кога играте со Македонска екипа се собирате сите ши*тарски „групи“. И барате помош надвор од границите на Македонија. СРАМОТА. Значи не сте способни самите ниту против Тетекс кога играте. Мора да ви дојдат на попош овие од Косово.

Барате помош од Косово и Албанија и ти си нашол да кажеш за Вардар од каде доаѓале навивачи. Шипурко една !
Jas ja kazav vistinata i se gleda deka mnogu te zaboli tolku sto te zaboli pocna da tropas i gluposti

Offfffffffffffffffff leleeeeee dali si normalen protiv teteks bile tie navivacki grupi :pos::tapp::eek::cuc: sme se uplasile od vas.
Vo prviot natprevar protiv teteks nemase niedna tuga grupa ako si bil na toj natprevar sigurno ti teknuva ova>>>
http://www.youtube.com/watch?v=iXCHlHHynpo
vo vtoriot natprevar bea samo sverceri edno 20dusi kako vie sto idete za teteks od Albania bea samo ednas bea 5,6dusi togaj bea samo tia povikani kako specialni gosti TKZ zatoa sto bevme vo pat kon prvata sampionska titula .A tia so gi nabroa drugite jas nikat ne sum gi videl Patrioti,Sikoli,Plisat i da bile na nekoj natprevar nad 10 dusi nebile.

Zatoa sto imame strav vi ideme vo skopje a tie Ka*ri so nemaa strav ne ida vo tetovo da go bodra timot ako znaat kaj e Tetovo:D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Jas ja kazav vistinata i se gleda deka mnogu te zaboli tolku sto te zaboli pocna da tropas i gluposti

Offfffffffffffffffff leleeeeee dali si normalen protiv teteks bile tie navivacki grupi :pos::tapp::eek::cuc: sme se uplasile od vas.
Vo prviot natprevar protiv teteks nemase niedna tuga grupa ako si bil na toj natprevar sigurno ti teknuva ova>>>
http://www.youtube.com/watch?v=iXCHlHHynpo
vo vtoriot natprevar bea samo sverceri edno 20dusi kako vie sto idete za teteks od Albania bea samo ednas bea 5,6dusi togaj bea samo tia povikani kako specialni gosti TKZ zatoa sto bevme vo pat kon prvata sampionska titula .A tia so gi nabroa drugite jas nikat ne sum gi videl Patrioti,Sikoli,Plisat i da bile na nekoj natprevar nad 10 dusi nebile.

Zatoa sto imame strav vi ideme vo skopje a tie Ka*ri so nemaa strav ne ida vo tetovo da go bodra timot ako znaat kaj e Tetovo:D
Сто пута сте го стаеле клипов и уште не сфативте дека сами себе се лажете.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
aj nemoj da teras gluposti...
podocna ke ima i klipcinja i ke gledas sto navivavme...
I ako 90% bea so ramazan i jadea vo Stadion samo da go bordat Shkendija CELO VREME ISPEAVME i ako bevme vo dizavantaz 1-0 2-0 3-0...
Vcera Gradski grmese ne bevme vo golema brojka no negde 130-140 bevme i praevme golema atmosfera
Те молам никогаш да не престанеш да пишуваш на форумов. Посмешен човек од тебе не сум сретнал. Ако си за едно кафе да седнеме негде ваков речник не сум сретнал до сега. Кај Македонски незнаеш па уште и ова ти требаше. ХАХАХА

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Иако во нашево првенство никат не се знае кој ке победи (кој има повеќе пари ама немам докази за тоа) типувам на Работнички се гледа дека се појачани и плус парите од квалификацииве добро ке им дојдат.

A

Ali Pasha

Гостин
Те молам никогаш да не престанеш да пишуваш на форумов. Посмешен човек од тебе не сум сретнал. Ако си за едно кафе да седнеме негде ваков речник не сум сретнал до сега. Кај Македонски незнаеш па уште и ова ти требаше. ХАХАХА
Погледни се во огледало, или тешко ти е да разбираш.
Да не беа браќата славјани, ти ќе требаше да лаеш оти само една група на јазици разбираш. А човекот како така, се разбира со тебe благодарение на тоа што тој знае колку толку еден јазик повеќе од тебе.
И немој сега да ми одговориш дека ниту ти треба да знаеш албански.
Кога би знаел ти албански, пола од тоа што знае тој македонски, сигурно нема да ти изгледаше толку смешно.
Што ли се треба да носи ова пуста земја?
Има Vocabulary for dummies:
Disadvantage - Недостаток, или со спортски речник Негатива
п.с. сигурен сум дека си знаел што е дизавантаж, ама пустите комплекси од инфериорност те натераа да го напишеш тоа што го напиша

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да не беа браќата славјани, ти ќе требаше да лаеш оти само една група на јазици разбираш. А човекот како така, се разбира со тебe благодарение на тоа што тој знае колку толку еден јазик повеќе од тебе.
Кога би знаел ти албански, пола од тоа што знае тој македонски, сигурно нема да ти изгледаше толку смешно.
п.с. сигурен сум дека си знаел што е дизавантаж, ама пустите комплекси од инфериорност те натераа да го напишеш тоа што го напиша
Може, да живеше дечкото у туѓа држава како вас ќе го знаеше мајчиниот јазик и јазикот на земјата каде што живее. Ама ете, он се родил у Македонија и го знае Македонскиот и уште неколку други.
Ама да не го знаеш јазикот на земјата каде што живееш, е тоа е за смеење! Ова горе не.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Прво и основно албански имам учено бидејќи така ми налага факултетот, така да нема баш некоја предност +1 јазик од мене. А изглеа се виде ти погоден од коментарот иако беше на заебанција. Може заедно совладувате англискиот со колегата. Се јави единствениот албанец кој што има некое знање од Македонскиот. Ако се родил тука, има да го научи јазикот ако сака да работи во администрација( пошо нели таму ве бутаат многу сте кадарни). Ама пошо сте такво просто племе и сакате одма се на готово, одбивате да го учите македонскиот затоа што нели Албанскиот ќе станува службен јазик.
Нема потреба да ми се праиш Енглез затоа што сигурно го владеам повеќе од тебе. Инфериорност? Комплекс? Смешен си

A

Ali Pasha

Гостин
Прво и основно албански имам учено (запирка) бидејќи така ми налага факултетот, така да нема баш некоја предност +1 јазик од мене. А изглеа се виде ти погоден од коментарот иако беше на заебанција. Може заедно совладувате англискиот со колегата. Се јави единствениот албанец кој што има некое знање од Македонскиот. Ако се родил тука, има да го научи јазикот (запирка) ако сака да работи во администрација( пошо нели таму ве бутаат многу сте кадарни). Ама пошо сте такво просто племе и сакате одма се на готово, одбивате да го учите македонскиот(запирка) затоа што нели Албанскиот ќе станува службен јазик.
Нема потреба да ми се праиш Енглез затоа што сигурно го владеам повеќе од тебе. Инфериорност? Комплекс? Смешен си
Баш би сакал да те видам како комуницираш на албански (нема да го сметам за смешно тоа, напротив ќе се обидам да ти помогнам, каде што имаш потешкотии)
Ти Англискиот, подобро од мене??? Ти својот мајчин јазик го имаш масакрирано (погледни погоре со болд), а да не зборам за другите јазици (ама сепак не ми изгледаш смешно, напротив очајно).
BTW, on topic, бидејќи се работи за Тема: македонско првенство, Работнички не уништи во контри, заслужено победи, и се надевам во наредните кола ќе се подобриме во одбраната, и средниот ред малку по колективно ќе игра.
Навивањето беше добро, без намалување на интензитетот, иако имавме дизавантаж (ова е смешно) од три гола, освен скандирањето против Тоше (ова под итно треба да се извади од репертоарот на Балистите, тука нема оправдување).
150 мкд за карта, богами ќе ги пријавам во УЈП, бидејќи во картата немаше цена, и плус не вртеа низ цел стадион, 20 мин. закаснев поради тоа, првиот гол не го видов, (во делот од северна, замисли нема продажно место за картите). Може заради тоа скандираа Работнички, сите сте п...ки :)
Линискиот судија (накај северна)изгубен во превод, цело време чекаше што ќе суди главниот, па тек потоа да реагира. По несигурен судија уште не сум видел во нашите терени, (па макар и да греши, само да имаше свое Јас).

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Линискиот судија (накај северна)изгубен во превод, цело време чекаше што ќе суди главниот, па тек потоа да реагира. По несигурен судија уште не сум видел во нашите терени, (па макар и да греши, само да имаше свое Јас).
Ако не Бусака или Хаоард Веб да ви ги донесеме да ви судат ццц....:sick:

A

Ali Pasha

Гостин
Ако не Бусака или Хаоард Веб да ви ги донесеме да ви судат ццц....:sick:
Аман те молам кај го најде Хаоард Веб, слаб е тој :) .
Да се разбереме, реков дека Работнички потполно заслужено победи, а линискиот во целина беше ептен несигурен, и да требаше да донесе одлука против нас, или против Работнички.

Член од
8 јануари 2011
Мислења
26
Поени од реакции
4
Liniskiot sudija bese komedija...
Abe na igracot na rabotnicki na kontra mu vika ''IDI IDI'' demek da ne zastane... Bevme okolu 20 dusi blisku ne mozam da veruvam deka do tolku rasipani i neprofesionalni......

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Liniskiot sudija bese komedija...
Abe na igracot na rabotnicki na kontra mu vika ''IDI IDI'' demek da ne zastane... Bevme okolu 20 dusi blisku ne mozam da veruvam deka do tolku rasipani i neprofesionalni......
Па тоа само во Тетово(освен на Тетекс) го има, знајте вие добро зошто поготово браќата ваши од Ренова.

П.С. Темава не е Фан Клуб шкендија:oops:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom