Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Торес прва постава. Интересно, пред малце прочитав дека не се сеќава на утакмицата на Шпанија и на неколку работи пред тоа.
Упс,прати го Бартон и то како се џиткаХахаха, не биди смешен те молам....А за тоа што ме нарекуваш глуп не очекувај да ти вратам нешто пошто не сакам да паднам на твое ниво на култура која очигледно ја немаш затоа и не се замарам ако си ме нарекол глуп затоа што по ова што го пиша сега сам се закопа.
Сакаше Џервињо да извлече пенал, ама сакал при контакт со играч. Значи ајде да оди на мал допир со некој противнички играч и да се фрли како кузнајт што фаул да е извршен над него и викаш дека при таков контакт ако судијата подобро видел ќе покажел пенал. Ете чист пример во видеото на Бушидо при пеналот на Руни направен од Алмунија. Руни одеше на пенал иако беше зафатен малку со едната рака на Алмунија (значи и тука имал мал контакт ако глеаме како што велиш ти), но беше симулација која судијата не ја примети добро и беше судиска грешка...
инаку @Bushido, Џервињо не доби црвен картон заради тоа што сакаше да добие пенал ако го гледаше натпреварот...
Очигледно не ме сватиЈа разбирам дека е 4 саат сабајле и дека малце си збунет ама што има врска тоа што си го цитирал со тоа што си го напишал?
Да бе друже, па ако тепаше Болтон првата 4-0 у гости да им ја дадеме титулата и да го прекинеме првенството Чекај има уште мноооооогу да се игра само што почна ПЛ. Со среќа денес против СтоукОчигледно не ме свати
викаш Ливерпул шампион..
Сигурен си ???
Бартон е прича за себе Само кога ќе ми текне дека им го слече га*от на навивачите на ЕвертонУпс,прати го Бартон и то како се џитка
на Делап дали аут или корнер сеедно му е хахахаОвие од Стоук ко у тенис, имаат деца со пешкири покрај теренoт за Делап да ја забршие топката...