Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Торес прва постава. Интересно, пред малце прочитав дека не се сеќава на утакмицата на Шпанија и на неколку работи пред тоа.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.239
Хахаха, не биди смешен те молам....А за тоа што ме нарекуваш глуп не очекувај да ти вратам нешто пошто не сакам да паднам на твое ниво на култура која очигледно ја немаш затоа и не се замарам ако си ме нарекол глуп затоа што по ова што го пиша сега сам се закопа.

Сакаше Џервињо да извлече пенал, ама сакал при контакт со играч. Значи ајде да оди на мал допир со некој противнички играч и да се фрли како кузнајт што фаул да е извршен над него и викаш дека при таков контакт ако судијата подобро видел ќе покажел пенал. Ете чист пример во видеото на Бушидо при пеналот на Руни направен од Алмунија. Руни одеше на пенал иако беше зафатен малку со едната рака на Алмунија (значи и тука имал мал контакт ако глеаме како што велиш ти), но беше симулација која судијата не ја примети добро и беше судиска грешка...

инаку @Bushido, Џервињо не доби црвен картон заради тоа што сакаше да добие пенал ако го гледаше натпреварот...
Упс,прати го Бартон и то како се џитка :pos:

Член од
13 август 2011
Мислења
82
Поени од реакции
7
Ја разбирам дека е 4 саат сабајле и дека малце си збунет ама што има врска тоа што си го цитирал со тоа што си го напишал?
Очигледно не ме свати
викаш Ливерпул шампион..
Сигурен си ??? :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Очигледно не ме свати
викаш Ливерпул шампион..
Сигурен си ??? :)
Да бе друже, па ако тепаше Болтон првата 4-0 у гости да им ја дадеме титулата и да го прекинеме првенството:) Чекај има уште мноооооогу да се игра само што почна ПЛ. Со среќа денес против Стоук

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Овие од Стоук ко у тенис, имаат деца со пешкири покрај теренoт за Делап да ја забршие топката... :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште се одморени. Кога ќе се заморат накај 70та и ако имаат поволен резултат ќе почнат со стартовите нивни, покољачка екипа нема од нив :)

В

Вори

Гостин
Дебилска екипа се овие селаниве,жими све.Ми прекурчи веќе и Делап со неговите аути и нивната копачка игра.
Па и овие навивачиве нивни се наостриле нешто,само свират од трибина мислиш Тери им ги ебел жените на сите.

Член од
13 август 2011
Мислења
82
Поени од реакции
7
Сељаци глупи се радуваат ко мајмуни на банана
прво коло е може ке кикснат сеа Челзи ....
А ова од Стоук играчиве само фаули праат :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Одлично се држи Стоук. Челзи слабо англискиот, слабо.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
средината на челзи слаба е, торес мора да се враќа 40м самиот топки да зема

В

Вори

Гостин
Судиите пак по старо.Овој Хелси ништо живо не досуди.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Најинтересни моменти од прво полувреме, женската на клупата на Челзи и Манчини на трибини(оди на секоја можна утакмица). Тоа е реалноста.
И да не го заборавам ударот на Рамирес што ќе завршеше во аут :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom