Agent014
F.U.B.A.R.
- Член од
- 26 октомври 2010
- Мислења
- 379
- Поени од реакции
- 147
Ај да ве видам :
Секој вечер сонувам како се тепам со некој , како убивам некој , како си го жртвувам животот за одредени личности или како вршам самоубиство. Секоја вечер соновите ми се исполнети со насилство , агресија , крв и смрт . Така е барем 10тина месеци.
Можда снувам и друго , ама само на ова се сеќавам коа се будам , и осеќам додека спијам како ми врие крвта , како ги стегам забите и песниците. Се будам жива вода , многу често и во текот на сонот , а исто многу често патам и од инсомниа , не можам да спијам преку ноќ , а преку ден спијам ко бебе.
--- надополнето: Aug 14, 2011 12:04 PM ---
Секој вечер сонувам како се тепам со некој , како убивам некој , како си го жртвувам животот за одредени личности или како вршам самоубиство. Секоја вечер соновите ми се исполнети со насилство , агресија , крв и смрт . Така е барем 10тина месеци.
Можда снувам и друго , ама само на ова се сеќавам коа се будам , и осеќам додека спијам како ми врие крвта , како ги стегам забите и песниците. Се будам жива вода , многу често и во текот на сонот , а исто многу често патам и од инсомниа , не можам да спијам преку ноќ , а преку ден спијам ко бебе.
--- надополнето: Aug 14, 2011 12:04 PM ---
Тоа значи дека ќе те напумпа некој од оние шо ги запознаваш погоре , а ќе шетањето низ градот ти е купување пелени , млеко и јајца.Јас сонувам работи кои подоцна ќе ми се случат со тек на време.
На пример запознавањето на љубовен партнер, нови лица пријатели места... се тоа ми се остварува.
Често пати се сонувам како сум бремена и се шетам низ град - ова сеуште ми се нема остварено, дури незнам ни што значи