Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Кај која мечка сте, мечки да ве изедат. Ко прдеж во гаќи се шуњав пола саат и прашував луѓе и откако почнаа да ме сметаат за избеган од Бардовци, си отидов.
Не си единствен .. и ГосподНеМразиСите се ишуњал без везе, кој знае дали се снашол.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Blame the others. На брдо отидовме од коа не беше соодветна тревата кај Медо...
Ц, ц, ц... фегети ни едни. Другпат собиранка во подрум.
--- надополнето: Aug 14, 2011 12:41 AM ---
Не си единствен .. и ГосподНеМразиСите се ишуњал без везе, кој знае дали се снашол.
Во таа темница и со милијарда луѓе.. не верувам.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Значи од првичниот план беше сметено.... пааа.... СЕ :)
Тревата кај мечката не ми се допадна па седнавме на брдо пошто таму беше многу подобра.
Додека бевме таму наместо Хавана решивме да одиме во Маракана по барање на неколку форумџии.
Кога се иде на некоја таква дешафка ОБАВЕЗНО разменување на телефони со некој кој ќе иде на настанот. Паркот не е голем, ама Таруно, како за прва собиранка, требало да смениш тел броеви со неколку форумџии.

Е сеа за тоа како јас си пројдов. Да не должам многу ТоБ!!!

Мило ми е што vaga25 сепак дојде на собиранкава. И ја пуштам сета среќа да најде работа во Скопје па повеќе да не дружи :)

Откровение на вечерта: Вики другарка и на Сатори. Сите машки беа импресионирани од нејзе. Јас само ќе им кажам дека во Велес такви како нејзе има еден куп :) (сега сите почнуваат да размислуваат за собиранка во Велес :pos:)

Браво за Стефи која ни се придружи во Маракана и не дружеше до крајот на собиранката во 6 сабајле.

Друго, што да кажам... Каменица, Скопско, Старопрамен...

Кога сме кај Каменица, уште нешто бугарско за крај на овој пост

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Со сила сум разбуден сега, ама тоа не е индикатор никаков.

Претпоставував дека вечерта ќе се одвива во насока на јас да бидам весел и пивнат и така беше.
Запознав врло интересни нови форумџии, ете некои не запознав...само на почеток обрнував внимание кој што како каде а после само се социјализирав...
Мерак ми е што согласно ојдовме на Даме (секогаш вистинскиот избор за петок навечер)

дружи :)

Откровение на вечерта: Вики другарка и на Сатори. Сите машки беа импресионирани од нејзе. Јас само ќе им кажам дека во Велес такви како нејзе има еден куп :) (сега сите почнуваат да размислуваат за собиранка во Велес :pos:)

[
За жал или среќа 90% велешанки увек се љепотици...men know why:cautious:

..топли поздрави до викса гг (новиот ник за новите форумџии чувај си го) шо ме врати дома

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Паркот не е голем, ама Таруно, како за прва собиранка, требало да смениш тел броеви со неколку форумџии.
Не давам броеви на непознати :P~ Инаку не ми беше прва собиранка, се собравме еднаш на плоштад 4 души кога имаше настап оној каскадерот со моторот и тогаш исто не разменив броеви со никој, а пак и се најдовме и се. Не е битно тоа, битно е што не се испочитува договорот како треба. Знаев дека не сакате пензионери. :P~

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.395
Еве ме и мене, да пукнам еден извештај.

I must say, nay I am obliged to imply that yesterdays sobeerahnkah was sometihing that should be done every once in a while.
Пријатно изненаден од старата багра како и од поновата свежа крв.
Ќеф ми шо упознав уште некои интересни форумски ликови кои во живо се either very openminded, either conservative. Или као шо Burn ќе рече, НИКАД не се исти.
Афтерчето беше она што беше потребно после неколкучасовните филозофско/спиритуално/форумски муабети. И пријатно изненадување и таму.
So says Saladin...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.166
Поени од реакции
83.988
Баш паркирав кај собрание и идам ја таму на договорено место, здогледуем од далеку група кај фонтана (ваљда бефте вие) и у тој момент ми се јавуваат на телефон, да ми кажат дека вечер ќе се игра турнир и тапа ми беше да идам да се поздравувам и после одма да си идам. Па налево круг и си отидов на турнир.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Не се јавив на никој, сам се снајдов -.-
Му реков на марио да ми каже, ама не ми кажа XD
Енивеј, криво ми е шо имав работа па дојдов малце покасно..
Сатори еднаш у година ја глеам -.-
Ја ЗАПОЗНАВ принцес оф ивл!
Сусаро го запознав..
Другарка и на Сатори... ^.^
И...
Ај уше една да праиме? -.-

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не се јавив на никој, сам се снајдов -.-
Му реков на марио да ми каже, ама не ми кажа XD
Енивеј, криво ми е шо имав работа па дојдов малце покасно..
Сатори еднаш у година ја глеам -.-
Ја ЗАПОЗНАВ принцес оф ивл!
Сусаро го запознав..
Другарка и на Сатори... ^.^
И...
Ај уше една да праиме? -.-
Е добро де, Марио ми се јави да праша за тебе. А тоа што не ти се јавил после - он е крив. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom