Препораки за игри

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Дајте кажете некоја ептен добра игра која може да ја поддржи слаба графичка ;)
Second Sight

беше фаца игра и со пукање и со паранормални способности на типчето ако веќе бараш постара игра :)
http://www.gamespot.com/pc/action/secondsight/index.html?tag=result;title;0
--- надополнето: Aug 11, 2011 10:09 PM ---
За сите шо сакаат да си проверат компутерот за шо игри им го бива http://systemrequirementslab.com/cyri/ ќе треба малку да почекаат пред првиот резултат ама после тоа на секое наредно анализирање ќе добиваат резултати одма (зависно од интернетот фала богу)

Згора на то ја сеа сум окупиран со Darksiders и сум при крај или така ми се чини
од тепачините за ПЦ сеа би ви препорачал Super Street Fighter IV Arcade Edition за тие со се фанови ова ќе ви биде 5ка
од овие маливе инди шо ги викаме Limbo е закон платформерце со атмосвера појче неможа да реча

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Second Sight

беше фаца игра и со пукање и со паранормални способности на типчето ако веќе бараш постара игра :)
http://www.gamespot.com/pc/action/secondsight/index.html?tag=result;title;0
--- надополнето: Aug 11, 2011 10:09 PM ---
За сите шо сакаат да си проверат компутерот за шо игри им го бива http://systemrequirementslab.com/cyri/ ќе треба малку да почекаат пред првиот резултат ама после тоа на секое наредно анализирање ќе добиваат резултати одма (зависно од интернетот фала богу)

Згора на то ја сеа сум окупиран со Darksiders и сум при крај или така ми се чини
од тепачините за ПЦ сеа би ви препорачал Super Street Fighter IV Arcade Edition за тие со се фанови ова ќе ви биде 5ка
од овие маливе инди шо ги викаме Limbo е закон платформерце со атмосвера појче неможа да реча
Живи глупости тоа страната. За пола од игрите што ги играм на high ми има кажано дека процесорот/графичката не ми чини т.е. се под минимум побарувања...

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
btw дали некој може да ми каже дали има начин да се најде GTA IV за Win7 пошо луѓе ја никако да успеам да најдам такво нешто жими све
--- надополнето: Aug 11, 2011 10:15 PM ---
Живи глупости тоа страната. За пола од игрите што ги играм на high ми има кажано дека процесорот/графичката не ми чини т.е. се под минимум побарувања...
мене не ми е така, еве пред 6 месеци зедов нов ПЦ и сеа за сеа неам гајле за игри ама претходно на стариот баш таа страница ми помагаше да изберам игра за данлоуд шо ќе знам дека ќе можам да ја терам на мојот компјутер

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
btw дали некој може да ми каже дали има начин да се најде GTA IV за Win7 пошо луѓе ја никако да успеам да најдам такво нешто жими све
--- надополнето: Aug 11, 2011 10:15 PM ---
GTA IV нема посебно за виндоу 7 пошо верзијата за хп работи и на виста и на 7.
ПС.Секоја програма што нетие компактабилна со виндоус 7 да си ја инсталираш.Од ко ке ја инсталираш ке стегниш десен клик на иконата ке одиш propertis pa compatibile и ке избериш да ти се стартува преку хп(или друг оперативен систем на кој работела) и програмата ке ти работи на 7мица 100%

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
ок сето то GreenRoot ама мене колку шо се ја сеќавам за ГТА4 од ДВДата шо ми ги дадоа ме исфрлаше уште на сам почеток на инсталација, е сеа ако ја не сум приметил дека можам да продолжам да ја инсталирам игрицава ТЕШКО МЕНЕ :)

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
623
Добро ^ стави спојлер тагови вака тешко, окото ми оди таму. Иначе сега ја играм Limbo и ти треба малце мозоче, јакичка е :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Уникатна игра е, вреди да се проба. Се надевам ќе направат продолжение.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.313
Поени од реакции
30.652
Уникатна игра е, вреди да се проба. Се надевам ќе направат продолжение.
не би рекла дека е уникатна, постојат многу игри шо се puzzle platformer едино различно е мрачното сценарио.

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Нешто слично на safecracker, ако има. :)

п.с. Само не оние myst, the fall trilogy, блабла islands... xD

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Дај кажете некоја логичка игра али да е онака потешка да се замислам малце :)

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Дај кажете некоја логичка игра али да е онака потешка да се замислам малце :)
Ако си спремен да бидеш исцрпен, тогаш најпрво игнорирај ги овие два предлога(врв се предлозите него мислам дека бараш поише) и веднаш прејди на Frozen Synapse.

како што гледаш не е сува логичка туку многу убаво склопена симултана tbs игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom