Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
4 март 2011
Мислења
17
Поени од реакции
0
Не можам да анинсталирам до крај Офисе 2010! Го имав инсталирано, ама сега си изрежав 2007, пошто читав дека е подобар, овој нешто кочеше... И го избришав, немам ништо во ПЦ од него, а кога сакам да инсталирам 2007 ми пишува:

Setup has detected an earlier version of Groove on your system.

И ми бара да го избришам за да продолжи, не можам да го инсталирам иначе....

А истото ЦД на друг ПС работи, го инсталирав нормално...

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Не можам да анинсталирам до крај Офисе 2010! Го имав инсталирано, ама сега си изрежав 2007, пошто читав дека е подобар, овој нешто кочеше... И го избришав, немам ништо во ПЦ од него, а кога сакам да инсталирам 2007 ми пишува:

http://support.microsoft.com/kb/290301

Симни го фикс ит за 2007 и за 2010.Првин 2010 пушти го, па 2007.Инсталирај тогаш.

Член од
4 март 2011
Мислења
17
Поени од реакции
0
Nope, не помагат... Спуштив, и све напрајв така и пак имам инсталирано во ПС офис 2010!! Ќе полудам, ме нервират више! Не знам како да го избришам :(

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235

Најверојатно ти има останато ви регистри.Пробај со некое програмче да ги исчистиш регистрите и пробај пак(не гарантирам дека ова работи, но може да успее).Ако немаш таква програма евети линк од CCLEANER бесплатен е и лесен за работа http://www.piriform.com/CCLEANER

L

.Lost Angel.

Гостин
:(
Помош !!! кога го форматирав компјутерот и графичката ја исталирав и кога го исклучив компјутерот после некое време седнав на компјутер и графичката не ми ја даде како исталирана и на секое уклучување морам да ја исталирам. Ако може помош затоа што стварно ме нервира на секое уклучуње да ја исталирам...

Член од
27 јануари 2010
Мислења
346
Поени од реакции
146
Помош !!! кога го форматирав компјутерот и графичката ја исталирав и кога го исклучив компјутерот после некое време седнав на компјутер и графичката не ми ја даде како исталирана и на секое уклучување морам да ја исталирам. Ако може помош затоа што стварно ме нервира на секое уклучуње да ја исталирам...
1) Немора да пишуваш со толку голем и болдиран фонт - 98% од кајганџиите се фала богу здрави, со добар вид
2) Околу проблемов... Имаш malware... Преинсталирај го виндоусот пак (и C: и D:)

L

.Lost Angel.

Гостин
хаха ме насмеа нвм тоа него да се навратам значи го имам од тогаш форматирано цел компјутер и тоа 2 пари и имам оргинален windows vista...

Член од
4 март 2011
Мислења
17
Поени од реакции
0
GreenRoot, ниту така не работи, јас не знам што е работава... Има ли можност уопште НЕКАКО да го избришам ова или ќе треба да реинстал виндоус? :(((

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
На лап топ може ли сараунд 5.1 ? Се поврзувам ,но само централниот звучник и буферот работат. Одам во контрол панел кај speakers ,па Configure ми дава само Stereo ,не покажува Suruond 5.1.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Член од
4 март 2011
Мислења
17
Поени од реакции
0
Е и јас го најдов истово на Гугл и ми се јави проблем... Спуштив програм Remove Office 2010, ми го избриша навидум офисот, го немам вака во Старт и тоа, али остана тоа Groove. А оваа програма Windows Installer Cleanup Utility кога ја спуштам не е таква како на сликата, кога го стартувам тоа излегува Wizard за UNINSTALL на Windows Installer Cleanup Utility!!! Да полудиш е ова!!! И сега немам ни офис 2010, ни 2007.... лудило ме фаќа, ми мати мозок да преинсталирам виндоус!

Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
хаха ме насмеа нвм тоа него да се навратам значи го имам од тогаш форматирано цел компјутер и тоа 2 пари и имам оргинален windows vista...
Да не ги уткаш драјверите? Правиш рестарт после инсталацијата?

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Абе иам едно глупо прашање мој не е за тука, али можда знајте. Кајма тараба на македонска поддршка ? Или нема ? Никако не мом да најдам. Кој глупи знаци ги има, меѓи кој и српски Ч и Ќ а тараба нема. Во прилог ви ги давам сите знаци од тастатурата шо можи да се испишат.

Код:
!„“’%‘&*()_+ЖЃШПОИУЅТРЕЊЉАСДФГХЈКЛЧЌЗЏЦВБНМ;:?1234567890-=љњертѕуиопшѓжасдфгхјклчќзџцвбнм,./[]Ћћ§}{@€ЂЂђ

Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
Абе иам едно глупо прашање мој не е за тука, али можда знајте. Кајма тараба на македонска поддршка ? Или нема ? Никако не мом да најдам. Кој глупи знаци ги има, меѓи кој и српски Ч и Ќ а тараба нема. Во прилог ви ги давам сите знаци од тастатурата шо можи да се испишат.

Код:
!„“’%‘&*()_+ЖЃШПОИУЅТРЕЊЉАСДФГХЈКЛЧЌЗЏЦВБНМ;:?1234567890-=љњертѕуиопшѓжасдфгхјклчќзџцвбнм,./[]Ћћ§}{@€ЂЂђ
Де бе, alt+shift, и ете ти тараба...

Kajgana Shop

На врв Bottom