Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
жими ташаков лев се гледаме другата година ајде поздрав ливерпул
-додека биде керол прв шпиц во тимот знајте дека ќе освоиме се труп невиден
Дај не заебавај Керол трчаше како коњ цела утакмица Суарез и Фланаган пофрлија во второ полувреме и се заебаа.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
jas gledam fudbal i igram kladilnica 15god....

ima gadni timovi, site mestat, praat dubari.. ama ova utepanovo Looserpool e vrvot.. NIKAt VISE NEMA TITULA DA VIDAT ..nikadddddddddddddddddddddddd,

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
jas gledam fudbal i igram kladilnica 15god....

ima gadni timovi, site mestat, praat dubari.. ama ova utepanovo Looserpool e vrvot.. NIKAt VISE NEMA TITULA DA VIDAT ..nikadddddddddddddddddddddddd,
иди коментирај во фан клуб на фиорентина која секогаш победува и ги освојува сите титули во италија и европа :notworthy:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162

Па упм да фатат. :mad::mad::mad: Се се играа трчаа прво само еден ебан гол падна. И на крај некој 18 годишен копиљак ќе те заеби. Па зошто бе Кели не игра десно?
Изнервиран сум. Се влечеа како црева цело второ. Земи ја бувни ја напред кон Керол. Само со високи топки. Не видов една по земја да пуштат напред. Ваква игра не смее да се повтори. Кога Кени ќе сфати дека не може со високи топки да играме. Не може и не може!!!!
Уште од старт 2 бода негатива. Сега кикс со Арсенал и едно 4-5 бода негатива а сезоната не почнала. Не оди тоа така . Вакво нешто не сакам да видам веќе.
Има да се средат и да заличат на тим. Фланаган освен ако не е единствен десен бек не сакам да го видам веќе во игра. Нека игра Карлинг и ФА .
Даунинг добар, Суарез не смее да шутира пенали туку само слободни. Адам добар. Енрике одличен.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Дај не заебавај Керол трчаше како коњ цела утакмица Суарез и Фланаган пофрлија во второ полувреме и се заебаа.
баце абе и ја додека тренирав пред да се повредам трчав ко коњ но тој коњ треба и да му текне да испадне пред играчот за да му додадат топка да може да даде гол , кога веќе сам не го бива да си прави акции барем нека биде почесто отворен да нафрлиш право кајнего а не на куп па он нормално дека од три една ќе фане а кај ќе мавне прашалник
ни треба стопер и шпиц под ИТНО
поарно нгог да играше барем знам толку му е капацитетот немаше да се нервирам толку (ах флано ми го упропасти денот цепеницо)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Одлично изиграа прво полувреме, ама промашен пенал, поништен гол...мораше да даат уште еден гол у прво. Вака, уште на полувреме знаев дека ќе биде гадно во другиот дел.

Хендерсон и Фланаган најизгубени ми беа. Таа цела страна не функционираше и тука најмногу го јадевме. Даунинг, така, солидно. Адам изигра супер и некако ми е светла точка од утакмицава. Суарез се надевам дека од наредно коло ќе биде 100% фит и ќе биде многу поопасен. А тимов у глобала, мора побрзо да се уигра, вака не може еден течен напад да се направи.

Не е старт од соништата, ама што е тука е. Ваљда веќе од наредната утакмица ќе го видиме тој Ливерпул што го очекувавме оваа сезона.

YNWA!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Нема тука немавме среќа, судијата не не сакаше итн. Второто бевме катастрофа и тоа не може да се негира и да се бара оправдување со немањето среќа и судијата.
Сега со Арсенал во Сабота. Гледам ни тие без Насри,Фабре а сега и Џервињо не се ништо подобри. Тоа е натпревар во кој мораме да победиме. Тогаш ќе видиме колку ни е силата.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Јас у секој случај би го играл или Меирелес или Аквилани пред Хендерсон. Лукас у никој случај не смее да игра прв тим. Дај боже да не игра неколку утакмици 100% сум сигурен дека одма ќе се осети разлика во играта на Ливерпул. Више 3 години го глеам како игра прва постава ми иде да се фрлам од 7ми.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
не се изненадив за Енрике што беше во прва постава а дојде вчера, колку што се изненадив за Хендерсон. Хендерсон пред Кајт, не во овој милениум. И да, Аква/Раул место Лукас, бар кога играме на домашен и тоа против послаби екипи. Вака премногу е затворена и без игра средината. Лани што фино си тераше Кени со играта со подавања, сеа утакмицава се форсираа само високи топки кон Керол.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
не се изненадив за Енрике што беше во прва постава а дојде вчера, колку што се изненадив за Хендерсон. Хендерсон пред Кајт, не во овој милениум. И да, Аква/Раул место Лукас, бар кога играме на домашен и тоа против послаби екипи. Вака премногу е затворена и без игра средината. Лани што фино си тераше Кени со играта со подавања, сеа утакмицава се форсираа само високи топки кон Керол.
Ако продолжат со таква игра ништо не правиме. А и најлесно им е на овие така да играат. Само земи ја и бувни ја напред.........Керол ќе ја стигни. Мора топката да се легни малку

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Ќе копирам текст напишан од фан на Ливерпул :) Се надевам нема да се лути доколку е член на форумов и прочита :) Ама ОДЛИЧНО кажано !

Само така, пцујте си ги вие нашите играчи. Нема проблем бе. Ќе се собереме у некој бар со фанови на Гејчестер, заедно ќе си јадеме гомна за Ливерпул. Ебате фановите ебате. ДАЈТЕ ПОДДРШКА БЕ !! ЗНАЕТЕ ЛИ ШТО ЗНАЧИ НАВИВАЊЕ ??? http://www.youtube.com/watch?v=S8CEh_TgA​g4 - ОВА ВИ Е НАВИВАЊЕ !! ПОДДРШКА ЗА ТИМОТ БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ ГУБИ ИЛИ ТЕПА !!! Идете у Ливерпул јадете гомна за нашите играчи да ве видам. Мочковци едни, го пцуете Фланаган, 17 годишно момче, на 10та утакмица на Ливерпул. Ај вас да ве видам да играте у прв состав на Ливерпул.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ја гледав снимката од утакмицата....
Најмногу ме импресионира Стјуарт Даунинг,дечкото е играчиште....
Какви само продори имаше вчера...:drk:штета шо не даде гол во првото полувреме(ја излупи бојата од пречката)...
Големо засилување за Ливерпул.....не се за џабе фрлени парите за него....:)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Ќе копирам текст напишан од фан на Ливерпул :) Се надевам нема да се лути доколку е член на форумов и прочита :) Ама ОДЛИЧНО кажано !

Само така, пцујте си ги вие нашите играчи. Нема проблем бе. Ќе се собереме у некој бар со фанови на Гејчестер, заедно ќе си јадеме гомна за Ливерпул. Ебате фановите ебате. ДАЈТЕ ПОДДРШКА БЕ !! ЗНАЕТЕ ЛИ ШТО ЗНАЧИ НАВИВАЊЕ ??? http://www.youtube.com/watch?v=S8CEh_TgA​g4 - ОВА ВИ Е НАВИВАЊЕ !! ПОДДРШКА ЗА ТИМОТ БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ ГУБИ ИЛИ ТЕПА !!! Идете у Ливерпул јадете гомна за нашите играчи да ве видам. Мочковци едни, го пцуете Фланаган, 17 годишно момче, на 10та утакмица на Ливерпул. Ај вас да ве видам да играте у прв состав на Ливерпул.
друже ни знам кој си ни што си но ако после утакмицава немаш скршено нешто ти си тој што треба за или веќе навива за друг тим
- па дај не ме заебавај подготовкиве ај пишувам овдека демек на шала играат небитни натпревари но воа треба сериозност малце да си ја фанат работата како што треба , ај прв меч несе сите уште склопени но веќе од наредната против растурен арсенал и ред други мораме да имаме најмалку пет победи во низа :tapp:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Фалаган е разликата на вчерашниот натпревар..... Доколку Џонсон беше фит, друга песна ке се пееше на Ливерпул.

Што се однесува за играта „ритни ја високо, мора да падне“ не ми се свига ама ич...... но тоа мораше да се случи.
Бункерот на Сандерленд последните 15 минути не дозволуваше никаква игра, башка на тоа кога ке додадеш константното дуплирање на таа бековска позиција кај Фланаган од најмалку 3 играчи (Хендерсон, Даунинг, Кајт) тогаш работите и не се толку баш лоши.

Мора да се знае дека во составот имавме 4 играчи кои за првпат играа заедно....
Мора да се знае дека и ова се првите 45 минути + игра во тандем на Суарез и Керол!

Што се однесува со Лукас....
Никој не го одрекува фактот дека дечкото работи без топка одлично.... НО... работата е во тоа што при фантастични играчи на средина како Адам, Даунинг, Кајт, Хендерсон, Мираљес, Аква.... ние МОРА да имаме креативност.
Таа креативност неможе да се бара од Лукас кој сеуште има леб за јадење за да се каже да добро работи со топка.

Со оглед на тоа што ги имаме сите овие играчи во тимот... Ливерпул мора да разбива на средината.

Во наредните денови...тс. до 20 август очекувам (МОРА) да се донесе Штопер.
Агер сега за сега ми изгледа ФИТ но ако се земе фактот дека од кога е дојден во Ливерпул нема континуитет на утакмици повеке од 4 тогаш е веке загрижувачки лошо да се знае дека се има Гејот на клупа кого мора да се признае дека колената ама ИЧ не го држат и дека го претрчуваат ко фиче према ферари.
Кога на сето воа ке се додаде дека Карагер мора да има до себе помлад играч кој ке го покрива за да не се случи она вчерашното каде го уби Гијан на средина до теренот приморан поради тоа што беше последен.... мора да се има брз штопер до него.... брз како Агер!

Да не заборавам да споменам.... присуството на Адам ми дава сигурност како кога го имавме Алонсо на теренот. :D
Присуството на Даунинг на теренот ми дава сигурност како кога го имавме Луис Гарсија на теренот.:D

Со овие засилувања Ливерпул сигурно се врака на победничките патеки ... проблемот е само дали ке истраеме во тоа?

За крај.... формацијата која сакам да ја гедам е:

Реина​

Џонсон...........Карагер.........Агер............:Енрике​

Аква...........Адам​

Кајт................................Даунинг​

Суарез​

Керол​

Не смееме да си дозволиме Суарез да биде единствен и исфрлен без никого напред .... тој мора да се врака назад и да влегува помегу Кајт и Даунинг....​

YNWA Момци..... имајте доверба....... само не му верувајте на Фланаган... он е на шекерче во екипата!:ROFLMAO:

--- надополнето: Aug 14, 2011 9:51 AM ---
Ае малце да се позанимаваме со статистка......

Погледнете ја статистиката на Фланаган..... и ке видите што знаши да се има изгубен бек во екипата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom