Сончев брег

Член од
2 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Јас одам во петок за Равда (близо до С.Б.). Све ми е резервирано. Смештај плаќам 6 евра од кревет. Има и во Равда ноќен живот но ако сакам и поубаво, 1 лев ми е со автобус до Сончев Брег или Несебар. Ако ве интересира нешто или сакате смештај во Равда прашајте овде или на ПП. За мене исплатливо е Равда. Блиску ми се АкваПаркот и С.Б. и Несебар....
А сп што патуваш до таму? има автобус од Скопје или?

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Јас одам во петок за Равда (близо до С.Б.). Све ми е резервирано. Смештај плаќам 6 евра од кревет. Има и во Равда ноќен живот но ако сакам и поубаво, 1 лев ми е со автобус до Сончев Брег или Несебар. Ако ве интересира нешто или сакате смештај во Равда прашајте овде или на ПП. За мене исплатливо е Равда. Блиску ми се АкваПаркот и С.Б. и Несебар....
А смештај како најде на лице место ли ? Се наога на лице место така ? цени од до ?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
А смештај како најде на лице место ли ? Се наога на лице место така ? цени од до ?
Имам човек таму за смештај, си се јавив и си резервирав приватен смештај. Во петок тргам.
--- надополнето: Aug 3, 2011 7:18 AM ---
А сп што патуваш до таму? има автобус од Скопје или?
Автобус преку агенција има до Несебар и Сончев Брег, патувам со ТоТо турс мислам дека беше автобусот. но јас ќе си фатам автобус од Несебар до Равда, 1 лев е автобуска карта, затоа што автобусот не застанувал во Равда.

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
а има ли што нудат као во охрид и дојран ?тоа ме интересира ?
--- надополнето: Aug 3, 2011 8:00 AM ---
Јас тргам на 15 до 22 августа несебар таму ќе барам смештај и сончев брег ќе искачам ваму таму

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јас тргам на 15 до 22 августа несебар таму ќе барам смештај и сончев брег ќе искачам ваму таму
Има приватен смештај во Равда колку сакаш, а и у Несебар би требало. А за С.Б. незнам.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Веке 28 дена сум во Сончев и го продолжувам престојот за уште 10 дена. :)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
153
Како е во споредба со закинтос или крф??? Некој што бил на овие острови да ми каже што е плус а што минус во Бугарија (Сончев брег)

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
jas pred nedela dena se vrativ od Nessebar , za smestaj ne grizi se samo gledaj sto biras prvo razgledaj pa odluci dali ke nostanes zatoa sto ima i mn podeobri stanovi za isti ceni .. inaku cenite se od 5 evra pa nagore :)

Член од
5 август 2011
Мислења
100
Поени од реакции
2
Значи летово дефинитивно одам за сончев брег на 22.8 !!! (тогаш сум на одмор):)
Дали некој бил овој период и може да ми каже од прилика како е времето, гужвите, морето и ......

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
jas pred nedela dena se vrativ od Nessebar , za smestaj ne grizi se samo gledaj sto biras prvo razgledaj pa odluci dali ke nostanes zatoa sto ima i mn podeobri stanovi za isti ceni .. inaku cenite se od 5 evra pa nagore :)
а дали во несебар/сончев брег има аква парк ?

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
а дали во несебар/сончев брег има аква парк ?
imas akva park , i imas besplaten avtobus , poseti go vredi , samo skapo e 24 leva (700 den ) za 5 casa ili 30 leva (900 den ) za cel den .. avtobusot ti e na sekoi pola saat .. trgnuva od mestoto kade sto ke ve ostavi avtobusot( so toj sto ke doagas od mk).. ako odis so avtobus .. pozdrav i ubav pomin :)

Kajgana Shop

На врв Bottom