Сончев брег

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас одам во петок за Равда (близо до С.Б.). Све ми е резервирано. Смештај плаќам 6 евра од кревет. Има и во Равда ноќен живот но ако сакам и поубаво, 1 лев ми е со автобус до Сончев Брег или Несебар. Ако ве интересира нешто или сакате смештај во Равда прашајте овде или на ПП. За мене исплатливо е Равда. Блиску ми се АкваПаркот и С.Б. и Несебар....
А сп што патуваш до таму? има автобус од Скопје или?

Јас одам во петок за Равда (близо до С.Б.). Све ми е резервирано. Смештај плаќам 6 евра од кревет. Има и во Равда ноќен живот но ако сакам и поубаво, 1 лев ми е со автобус до Сончев Брег или Несебар. Ако ве интересира нешто или сакате смештај во Равда прашајте овде или на ПП. За мене исплатливо е Равда. Блиску ми се АкваПаркот и С.Б. и Несебар....
А смештај како најде на лице место ли ? Се наога на лице место така ? цени од до ?

А смештај како најде на лице место ли ? Се наога на лице место така ? цени од до ?

Имам човек таму за смештај, си се јавив и си резервирав приватен смештај. Во петок тргам.
--- надополнето: Aug 3, 2011 7:18 AM ---
А сп што патуваш до таму? има автобус од Скопје или?

Автобус преку агенција има до Несебар и Сончев Брег, патувам со ТоТо турс мислам дека беше автобусот. но јас ќе си фатам автобус од Несебар до Равда, 1 лев е автобуска карта, затоа што автобусот не застанувал во Равда.

а има ли што нудат као во охрид и дојран ?тоа ме интересира ?
--- надополнето: Aug 3, 2011 8:00 AM ---
Јас тргам на 15 до 22 августа несебар таму ќе барам смештај и сончев брег ќе искачам ваму таму

Јас тргам на 15 до 22 августа несебар таму ќе барам смештај и сончев брег ќе искачам ваму таму

Има приватен смештај во Равда колку сакаш, а и у Несебар би требало. А за С.Б. незнам.

Веке 28 дена сум во Сончев и го продолжувам престојот за уште 10 дена. :)

Како е во споредба со закинтос или крф??? Некој што бил на овие острови да ми каже што е плус а што минус во Бугарија (Сончев брег)

jas pred nedela dena se vrativ od Nessebar , za smestaj ne grizi se samo gledaj sto biras prvo razgledaj pa odluci dali ke nostanes zatoa sto ima i mn podeobri stanovi za isti ceni .. inaku cenite se od 5 evra pa nagore :)

Значи летово дефинитивно одам за сончев брег на 22.8 !!! (тогаш сум на одмор):)
Дали некој бил овој период и може да ми каже од прилика како е времето, гужвите, морето и ......

jas pred nedela dena se vrativ od Nessebar , za smestaj ne grizi se samo gledaj sto biras prvo razgledaj pa odluci dali ke nostanes zatoa sto ima i mn podeobri stanovi za isti ceni .. inaku cenite se od 5 evra pa nagore :)
а дали во несебар/сончев брег има аква парк ?

а дали во несебар/сончев брег има аква парк ?

imas akva park , i imas besplaten avtobus , poseti go vredi , samo skapo e 24 leva (700 den ) za 5 casa ili 30 leva (900 den ) za cel den .. avtobusot ti e na sekoi pola saat .. trgnuva od mestoto kade sto ke ve ostavi avtobusot( so toj sto ke doagas od mk).. ako odis so avtobus .. pozdrav i ubav pomin :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom