Сончев брег

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
на 630км е од мене :)
здравје догодина, ќе го посетам..

само кажете цени, за смештај ..шо како? сите викат поефтино било од Охрид ..
Тоа што ќе го потрошиш во Охрид ќе го потрошиш таму, може плус 20-30 евра, нормално ако не се расфрлаш со пари.

Јас ке одам во хотел ноќевање со појадок 20 евра плус 45 евра превоз ке ти искочи 250 евра спиење и пат,значи зборам за добар хотел 3 ѕвезди, базен итн.Приватниот смештај ти е и поефтин

Сум бил еднаш како дете прв пат нудисти видов тогаш: Тато тато теткана гола е :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

jas samo sto dojdov od soncev breg smestaj nie preku eden covek od tuka za 8 evra najdovme malo hotelce cisto bese ,sredeno za 8 evra bonbona,sunny beach navecer ludnica ,diskotekite vo grand bese bez pari vlez a imase happy hour so sto imas 2 pijacki a vo lazur 7 leva odnosno 210 denara i 2 pijacki nekoj diskoteki bea malce poskapi za nas standarn a hrana ,pienje vo kafic evtino a cigarite malce bea poskapi 20,30 denara (::)

jas samo sto dojdov od soncev breg smestaj nie preku eden covek od tuka za 8 evra najdovme malo hotelce cisto bese ,sredeno za 8 evra bonbona,sunny beach navecer ludnica ,diskotekite vo grand bese bez pari vlez a imase happy hour so sto imas 2 pijacki a vo lazur 7 leva odnosno 210 denara i 2 pijacki nekoj diskoteki bea malce poskapi za nas standarn a hrana ,pienje vo kafic evtino a cigarite malce bea poskapi 20,30 denara :):)
И како си поминуваше во Гранд?

2 veceri super bese vo grand ama se pogagase i vecer kade sto ke ima 100 maski i 20 zenski

jas samo sto dojdov od soncev breg smestaj nie preku eden covek od tuka za 8 evra najdovme malo hotelce cisto bese ,sredeno za 8 evra bonbona,sunny beach navecer ludnica ,diskotekite vo grand bese bez pari vlez a imase happy hour so sto imas 2 pijacki a vo lazur 7 leva odnosno 210 denara i 2 pijacki nekoj diskoteki bea malce poskapi za nas standarn a hrana ,pienje vo kafic evtino a cigarite malce bea poskapi 20,30 denara :):)
а хотелчето како се викаше и јас планирам да идам ??

Како се вика хотелот што сте плаќале 8 евра вечер? Во Сончев Брег е?

ова да не е http://www.youtube.com/watch?v=9hq6M-r2JVw
--- надополнето: Jul 31, 2011 12:22 PM ---
сакам да отидам сончев брег или златни песоци ама таму да најдам сместување?Ме интересура дали има таму што нудат како во охрид,дојран на самата автобуска

Брато овое во Смолjан, Родопи планина, не е на море!

Јас одам во петок за Равда (близо до С.Б.). Све ми е резервирано. Смештај плаќам 6 евра од кревет. Има и во Равда ноќен живот но ако сакам и поубаво, 1 лев ми е со автобус до Сончев Брег или Несебар. Ако ве интересира нешто или сакате смештај во Равда прашајте овде или на ПП. За мене исплатливо е Равда. Блиску ми се АкваПаркот и С.Б. и Несебар....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom