имаш во стара чаршија кај скендербек споменикот што е,малце погореЕдно време се отвори прашањето кај има And1 продавница и не излезе конкретен одговор. Here it goes again...
кај има And1 продавница останато? Таа што ја знаев во ГТЦ затворена е долго време.
Што има врска од стоваришта ако е? Ќе ја истребиш, ќе ја стерилизираш и ќе биде ко создадена за во аквариум. Стерилизирањето може хемиски или со вриење 2 саати во вода.После очајно барање низ Тетово решив да пробам среќа во Скопје, дали знаете во Скопје каде се продава песок Кварц?
Само нејќам одговор од типот стоваришта, бидејќи ќе ми биде за во аквариум....
Не барам совет за стерилизирањето, јасно дека ќе одам со HCL кога ќе купувам и ќе проверам дали има реакција добро се разбирам за хемијатаШто има врска од стоваришта ако е? Ќе ја истребиш, ќе ја стерилизираш и ќе биде ко создадена за во аквариум. Стерилизирањето може хемиски или со вриење 2 саати во вода.
Штом си толкав стручнак во хемијата произведи го песокот по хемиски патНе барам совет за стерилизирањето, јасно дека ќе одам со HCL кога ќе купувам и ќе проверам дали има реакција добро се разбирам за хемијата
Не, локација??Штом си толкав стручнак во хемијата произведи го песокот по хемиски пат
Кај Војо што продава игуани си проверил?
Брза пошта брачкоНе знам каде да прашам па тука ќе се обидам. Сакам да испратам една пратка докај 3 кила преку пошта во Турција но сакам да стигне точно на еден датум, е сега не сакам ни да касни ни да подрани туку сакам баш на тој ден. Дали ќе треба преку поштава обична или преку брза пошта ?
Брачко, колку зимаат одприлика до Анталија ?Брза пошта брачко
Да, но ова е само за во Македонија според нивниот веб-сајт. А, ДХЛ проверив не е можно 7500 денари ми бара...Еве ти контакт провериси бидејќи јас незнам.