Скриени пораки во Македонските народни песни

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
па после "шо че прај" цело село? :) :D вака си имале занимација со незе.. :)

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Да, и на крајот пее дека ке се престори во чума, жена му ќе ги убие а децата ќе ги чува ( за да биде со него) . Глупости.
епа коа нејке милум- силум... и се погодил бајаги изглеа! :)))

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.212
Поени од реакции
30.413
сте ја заборавиле оваа.
море, море, шо имало у манастирите...

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.822
Поени од реакции
1.576
сте ја заборавиле оваа.
море, море, шо имало у манастирите...
Чекај ќе се чудиме колку секс и што уште не се крие во нив после Тони Зен бил за надзор од родители :pos:
--- надополнето: Aug 12, 2011 9:28 PM ---
Абе нема грешка дека болен лежи за нејзините очи или врв на сето ова е дај повтори избациме да си легнам и да умрам и втората песна вели : Срмено елече Дано раскопчал твојта медна уста Дано целувал , а оваа му враќа не лудувај по мене веќе сум таксана за друг
а третава незнам колку е скриено се е кажано

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
По друм одам, мајче, по друм шетам, по друм одам, мајче, по друм шетам, аман, аман, друм перница мајче, друм постела друм перница мајче, друм постела. Сношти вечер, мајче, кога легнав, сношти вечер, мајче, кога легнав, аман, аман, кога легнав, мајче сон си видов, кога легнав, мајче сон си видов. На рацете мајче ми спиеше, на рацете мајче ми спиеше, аман, аман ми спиеше мајче, едно лудо младо ми спиеше мајче, едно лудо младо. Пуштив рака, мајче, да си го фатам, пуштив рака, мајче, да си го фатам, аман, аман, лудо младо, мајче, не си најдов, лудо младо, мајче, не си најдов. Кога ќе ме мажиш, мајче, да ми кажеш, кога ќе ме мажиш, мајче, да ми кажеш, аман, аман, беќарштина, мајче, не се трпи, само легни, мајче, само стани.

Се извинувам ако претходно ова било поставено. :)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.822
Поени од реакции
1.576
Пази го ова ајде да ми платиш сакам да се женам! А оваа не го пушта па му вика бирај од моиве измеќарки! А овој пак и го имал меракот на неа па вика Татко ми ме проколнал да не земам девојка туку вдовивица! И оваа одма море не чекај земај ме мене

Kajgana Shop

На врв Bottom