Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да де, јасно, ама Син ви објасни дека работите се искомплицираа. Интер нема да продаде две ѕвезди тоа е сигурно, трансферот на Ето е доволен да се купат уште две засилувања и проблемот е решен.
Ќе го продадете Тевез за точно две години, mark my words :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Да де, јасно, ама Син ви објасни дека работите се искомплицираа. Интер нема да продаде две ѕвезди тоа е сигурно, трансферот на Ето е доволен да се купат уште две засилувања и проблемот е решен.
Ја за трансфериве сум со став '' никогаш не вели никогаш '', класичен пример ти се Ето и Анжи, ама поентата од погоре ми беше да им објаснам како стојат моментално работите во Интер и низ медиумска Италија каде медиуми ко Скај Италија а и порталиве поврзани со Интер ( fcinternews и fcinter1908 плус Рекалкати кој е коментатор за Медијасет и фан на Интер ) даваат проверени информации кога е во прашање Интер ( а и останатите клубови во Италија, ова се однесува на Скај Италија ).

Да не се случеше ова со Ето 90% Снајди ќе завршеше во Манчестер ( Сити, Јунајтед, мене искрено исто ми се фаќаше ) ама со инкасирањето на пари од Ето фактички клубот го добива она што го бараше за Снајдер во ситуација кога за Ето немаше никаков интерес и веќе беше планиран за наредна сезона ( освен одбивањето да го дадат на Сити плус пари за Тевез ).

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Знаеш дека не го сакам ама ако замине Ето и нема друго чаре. Ако замине за две години ја частам :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Naaah, за 3 години, кога ќе има 30 и кога Анжи ќе го проценат на 35 милиони евра :), до тогаш ќе дојде друг Тевез, а и од кај знаеш, ако Кастаињос просперира у топ играч Тевез може да е и вишок во тимот, до тогаш, ваков или онаков ќе е од голема корист за тимот.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Нека биде така ко што викате, ипак се работи за ваш тим и појасна ви е ситуацијата со него.. Како и да е има време, ќе видиме.. Поздрав! ;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знаеш дека не го сакам ама ако замине Ето и нема друго чаре. Ако замине за две години ја частам :pos:
Naaah, за 3 години, кога ќе има 30 и кога Анжи ќе го проценат на 35 милиони евра :), до тогаш ќе дојде друг Тевез, а и од кај знаеш, ако Кастаињос просперира у топ играч Тевез може да е и вишок во тимот, до тогаш, ваков или онаков ќе е од голема корист за тимот.
Шала беше ова, дека у сите клубови кај што бил едната сезона ја играл на ниво, втората почнувал со епопеите а и секако дека ќе биде одлично засилување за вас. Мислам дека комотно може да се каже дека ќе биде во топ 3 стрелци во Италија, многу разновиден напад ќе имате, уште Гасп да знае за кој меч каков напаѓач ќе му треба и тоа е се.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Наредниот Комјунити Шилд ќе се одигра на Олд Трафорд. Наше е само да освоиме нешто, штитот ќе е наш и догодина :icon_lol:
Пу пу недај боже да се игра на Трафорд - правило на мечот е секогаш да се игра на НЕУТРАЛЕН терен, што значи ако се игра на Олд Трафорд ние сме си останале со стапот у раце :confused:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Пу пу недај боже да се игра на Трафорд - правило на мечот е секогаш да се игра на НЕУТРАЛЕН терен, што значи ако се игра на Олд Трафорд ние сме си останале со стапот у раце :confused:
Како може да се знае дека ние нема да освоиме титула глупости

A

apidrone

Гостин
Симпатично :)
BREAKING TRANSFER NEWS: Manchester United manager Sir Alex Ferguson has issued a hands off warning and has insisted that Howard Webb is not for sale.
--- надополнето: Aug 12, 2011 11:34 AM ---
Абе и на сељакон денес му било роденден :D
Vidic wishing twat Balotelli: HAPPY BIRTHDAY! Try and make the best of your last year alive!...regards SERBIAN GANGSTER ♥
--- надополнето: Aug 12, 2011 11:55 AM ---
Sir Alex has revealed Evra is a doubt for Sunday's Premier League opener at West Brom.Evra suffered a knee injury at Wembley.
Fletcher & Valencia both ruled out for the game against Wesbt Brom.
Javier Hernandez still 10days away till coming back on the pitch.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
коментаторот на спортклуб кажа дека нема да се игра на вембли,и дека неколку стадиони се во игра во зависност кои тимови ќе играат во финалето ... значи тоа да биде неутрален терен, значи на олд трафорд нема да се игра знаеме зошто :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
коментаторот на спортклуб кажа дека нема да се игра на вембли,и дека неколку стадиони се во игра во зависност кои тимови ќе играат во финалето ... значи тоа да биде неутрален терен, значи на олд трафорд нема да се игра знаеме зошто :)
Олд Трафорд ќе биде без разлика дали Манчестер ќе освои нешто зошто како прво ќе се одлучи во јануари. Второ, и Вембли и Милениум стадионот ќе бидат зафатени со олимписките игри. Трето, Олд Трафорд е најголем стадион од останатите а ќе треба што повеќе карти да се продадат, масивен настан им е тоа на ФА. Четврто, од ФА така изјавија уште по завршетокот на мечот, имаше една статија ама не можам да ја најдам сега, викаше дека Олд Трафорд во секој смисол е фаворит за следната година :)))))
Петто и најубаво нешто - Погба е унапреден од резервите и тренира со првиот тим :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom