Од кој играч и клуб не би носеле дрес

• Креатор на темата Креатор на темата mileajk
  • Време на започнување Време на започнување
Дрес од берватов..маму му је*ем бугарску!

Па не би носел од Барса, Сити, Челзи, Ливерпул, од Арсенал, од Милан (од Интер имам носено, али тоа беа времиња коа единствен играч шо го знаев беше Роналдо)...
А од играчи: Меси, Балотели, Торес, Џерард, Ибрахимовиќ и компанија шо киднаа од Јуве 2006та...

Nikogas ne bi nosel od Real Madrid,Manchester United
A od igraci mnogu gi ima ali eve nekoi od niv Di Maria,Higuain,ANALdo od Real,Rooney,Nani,Anderson....

Би носел од Балотели 45 во Манчестер Сити.

Edit: Уствари сеа видов дека темата е од кој играч не би носел.Чим е така тогаш мојот одговор е од Меси,Чави,Бускец,Од интер сите играчи освен Адриано,Ето и Снајдер.

Едноставно нели од Јуве само би носел .... =)

од Манчестер Јунајдед да ме убијат не облекувам дрес, посебно од Руни, Фердинанд, Нани и Евра страшно ги мразам и 4

би носел дрес само од Манчестер Јунајтед,Партизан и Јуве др друг клуб не особено не би носел од Ливерпоол/Челзи/Сити/Арсенал,а за играч што не е од овие 3 клуба би носел од Пандев каде и да игра а може уште некој што имам почит кон тој играч али само со национален дрес а не со клубот кај што игра...

Од Серхио Бускетс од Барселона НИКОГАШ НЕМА ДА ОБЛЕЧАМ ДРЕС

Oд никој клуб не би носел дрес, само од Јунајтед

п.с. Имам еден од Монако дрес, од пред неколку години, некогаш го облекувам кога имам некоја работа па подобро тој да се валка :)

Од Милан и од Барса никад нема да облечам и од некој Грк .
Од други горе доле би облекол

Дрес од Руни.
Немам облечено но сигурен сум дека ќе се чувствувам дебилски
Точен одговор!(y)
Па не би носел од Барса, Сити, Челзи, Ливерпул, од Арсенал, од Милан (од Интер имам носено, али тоа беа времиња коа единствен играч шо го знаев беше Роналдо)...
А од играчи: Меси, Балотели, Торес, Џерард, Ибрахимовиќ и компанија шо киднаа од Јуве 2006та...
Исто!
Да дополнам Милан,Баерн,Сити,Интер,Реал Мадрид,Партизан и сите гејски екипи и Охрид Лоте :pos:

Никогаш не би носел дрес од Кристиано Роналдо. Таков позер, таков лигуш, таков кенкатор е уникат во фудбалскиот свет. Плачко невиден, башка што игра за усран тим што секоја година е финансиран од кралството, и пак на толку пари не може една титула да земе.

Хаха дебилски ќе се осеќаат повеќето а би убиле некого за да имаат таков борец во тим, да дојде кај нив одма ќе купат :icon_lol:
Он: Дрес од конкурентските тимови и од грчка репрезентација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom