Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ama bez piunkata nikako ne sme :D nema da go prodade murinho ke vidite!!!

Хахах,нормално дека без него никаде не одиме. :D

Иначе досега со барса се имаме 4 пати сретнато во Супер Купот и на сите тие 4 натпревари сме победиле,да се надеваме дека ќе останеме непоразени. :)

Скопјанишча,ќе се збирате бе да гледате негде сабтоа? :)

Алонсо од пенал гол за Шпанија. :)
--- надополнето: Aug 10, 2011 7:33 PM ---
Скопјанишча,ќе се збирате бе да гледате негде сабтоа? :)

У недела се игра.. Ај да се договориме да глеаме.

2011-07-29emirates05.jpg

Стилов од Озил е 5ка. (y)

Него приметете, лево у позадина, косата на Каљехон е поголема од шапката на онаа пред него... :pos:
Dobri patiki ima i Ronaldo, visoki(y)Benz u pozadina so osmeh da ne primetat kamerite im pusta koka na site gaga, mafijozo:pos:
--- надополнето: Aug 10, 2011 9:52 PM ---
Алонсо од пенал гол за Шпанија. :)
--- надополнето: Aug 10, 2011 7:33 PM ---

У недела се игра.. Ај да се договориме да глеаме.
Ah da vi ebam kaj bas sega se dogovarate:D

Сигурен во утакмица дека ке добиеме против Барса до сеа сум бил само два пати, коа ги тепавме 4-1 и 0-1 (Баптиста коа дае гол)(два пати остварено).
Овој пат исто така имам некое претчувство дека ке изгубат и тоа убаво... барем за во Мадрид. Од тој меч почиња одмаздата за минативе сезони во Ла лига :) Пуцајте ја кец, алл ин.

Сигурен во утакмица дека ке добиеме против Барса до сеа сум бил само два пати, коа ги тепавме 4-1 и 0-1 (Баптиста коа дае гол)(два пати остварено).
Овој пат исто така имам некое претчувство дека ке изгубат и тоа убаво... барем за во Мадрид. Од тој меч почиња одмаздата за минативе сезони во Ла лига :) Пуцајте ја кец, алл ин.
Ako zaebe tebe da te pucame? :D

^ Ако не заебе идеме кај него на исплата :D

А ако испадне сите по 20% од добивката, деал ? :)

Роналдо и Коентрао со по еден гол на пријателската против Луксембург се загреваат за во недела :D
Fabio Coentrao
d4.gif
Man of the Match (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom