Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
А зашо да пере пегла и готви ако има пари, па не е луд, ќе си плати жена за тие работи :).

Другото е можно (иако многу ретко) а газиња нека гледа, ако остане само на гледање нема зијан ;).
Aбе муабетот со газињата е како твоено, може да готви, ама и не мора.
Поентата е што посакуваме ние. А желбите не мора секогаш да се реални :)
--- надополнето: Aug 8, 2011 1:20 PM ---
Па сигурен сум дека има и во Скопје такви :D

Само што за таквите треба да изгледате ко Алесандра АМбросио претпоставувам :D
Има, Бред Питовци, ама освен тоа, ни 10% друго немаат.
И на крај, ако ме сака зошто сум како Алесандра Амбросио, пропаѓа се друго.
Треба да ме сака заради мојот карактер, а не заради мојот изглед ;)

П.С. А дали овие што сакаат да ,,земат,, ,,невина,, надарени се како банту црнец????!!!

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Доста со темата одморете малце имате базенчиња у државата,

ДА беа сите поштени денеска никој немаше да биде у брак ајт.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
--- надополнето: Aug 8, 2011 1:20 PM ---

Има, Бред Питовци, ама освен тоа, ни 10% друго немаат.
И на крај, ако ме сака зошто сум како Алесандра Амбросио, пропаѓа се друго.
Треба да ме сака заради мојот карактер, а не заради мојот изглед ;)

П.С. А дали овие што сакаат да ,,земат,, ,,невина,, надарени се како банту црнец????!!!
Ама тоа беше одговор на твоето *мора да е Бред Пит* ..чим е Бред Пит - ваљда треба некоја адекватна на истиот м ? :)

Ја затоа пишав 90% .... али ај .:)

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Па претпоставувам дека кај секоја е различно, зависи од тоа таа девојка до кој степен е стигната. :)
Значи, според мене, поштена, у денешниов свет, би била девојка која не дава на кој ќе стигне(пошто глеам погоре сите за тоа дискутирате нели) т.е.не се е*е со секој кој би и дошол при рака. Значи не од тие шо глумат девици до брак, туку оние кои знаат да уживаат а без притоа бројката да биде преголема, у стилот „Секој ден со различен“. На крајот на краиштата, па и секој има право на сопствен живот, така да, неам никакви предрасуди кон ниедна жена. Али, да, морам да признаам, ме иритираат девојките кои одат со било кој маж за неколку пијачки. :)
И да, за тоа дали сум јас поштена, мислам дека сам заклучи веќе. ;)
Опа..........ај кажи од кај си,и дали си за едно кафе,м ? хахаха :)
Општо народно,девојка која легвит со кој ќе стигнит ,е непоштена.....знам на сомнително лице претставата,кога ќе го прашат началникот на записничарот да погодит од 100 жени која е непоштена,тој викат:еми таа шо се е*и е непоштена :).....Али поштеноста не е само секс.живот..ами и комуникативноста,толеранција при муабет.....Имат мн девојки кои шо се девици(или не толку сексуално фрекфрентни :P),а не мојш муабет да им напрајш,кренати до облаци,препотентни..и слично...Во главно,твојата дефиниција на поштена девојка ме бендисвит :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Ама тоа беше одговор на твоето *мора да е Бред Пит* ..чим е Бред Пит - ваљда треба некоја адекватна на истиот м ? :)

Ја затоа пишав 90% .... али ај .:)
Па да направив споредба.
Дали сите мажи се надарени како банту црнец, мислам на оние што бараат невина? Дали сите тие се способни да и бидат доволни за цел живот?

Реални очекувања?

Латнем

Comfortably numb
Член од
4 јуни 2010
Мислења
62
Поени од реакции
13
Опа..........ај кажи од кај си,и дали си за едно кафе,м ? хахаха :)
Општо народно,девојка која легвит со кој ќе стигнит ,е непоштена.....знам на сомнително лице претставата,кога ќе го прашат началникот на записничарот да погодит од 100 жени која е непоштена,тој викат:еми таа шо се е*и е непоштена :).....Али поштеноста не е само секс.живот..ами и комуникативноста,толеранција при муабет.....Имат мн девојки кои шо се девици(или не толку сексуално фрекфрентни :P),а не мојш муабет да им напрајш,кренати до облаци,препотентни..и слично...Во главно,твојата дефиниција на поштена девојка ме бендисвит :)
Добро јас се осврнав на тој дел заради тоа шо гледам сите мажи се исфрустрирани од тоа која со колку се е*ела. Инаку, далеку од тоа дека само тоа е пресуден фактор за одредување чесност(поштеност не е наш збор :) ) на некоја девојка.
И иначе, жалам, зафатена сум. :)
--- надополнето: Aug 8, 2011 7:46 PM ---
Ако ме прашуеш мене , немоеш да делиш поштени по тоа која колку се ебе :D Пошо има мераклики :P

Ја би ги делел на поштени и непоштени по карактер и особини =P
Само физички нездравата жена не е мераклика. ;)
И кажав, мојот осврт беше во таа насока бидејќи гледам тоа најважното е тука. :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Реков не мора да готви ама треба да знае што пандан на твоето би било да не гледа по газиња во твое присуство или барем да гледа дискретно ;).

А тоа ти е многу реална желба :).

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Добро јас се осврнав на тој дел заради тоа шо гледам сите мажи се исфрустрирани од тоа која со колку се е*ела. Инаку, далеку од тоа дека само тоа е пресуден фактор за одредување чесност(поштеност не е наш збор :) ) на некоја девојка.
И иначе, жалам, зафатена сум. :)
--- надополнето: Aug 8, 2011 7:46 PM ---

Само физички нездравата жена не е мераклика. ;)
И кажав, мојот осврт беше во таа насока бидејќи гледам тоа најважното е тука. :)
Хаха претпоставував.....мада понудата не беше озбилна,(туку сакав да ја изразам твојата поштеност и мојата заинтересиранотст за поштена девојка),иако можеше да бидит ...... :)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Kako ne moze, posteno plati i posteno ke si odraboti baska profesionalno i bez zabusavanje i primedbi!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Сите се курви, а тие другите се на електро е работава или ми се причинува?
А башка многу,многу ама ептен многу се глупи женскиве во Македонија.................. отиди Бугарија отиди Грција да ти е кејф да правиш муабет со некое лично девојче.

Јас искрено планирам да емигрирам.
Тие се плукнам во тоа кантур створењата.
Другар зависи каде бараш, зависи што е поштено за тебе.

Латнем

Comfortably numb
Член од
4 јуни 2010
Мислења
62
Поени од реакции
13
Хаха претпоставував.....мада понудата не беше озбилна,(туку сакав да ја изразам твојата поштеност и мојата заинтересиранотст за поштена девојка),иако можеше да бидит ...... :)
Не беше озбилна!? :(

Kajgana Shop

На врв Bottom