- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.082
Пет месеца... за нешто што требаше да биде за една вечер далеку сме избуткале
Ok stom me brkate od temata nema problem.Вага25 темава не е за дискусии ниту за музички желби. Пронајди теми за љубовта и таму дискутирај,оваа не е за тоа наменета.
Денес,тука,сега ни се раздвоија животите.. Исто како пред три години, веќе не се познаваме.. Секој по свој пат, секој назад по своите патеки.. Се трудев да те задржам, но беше премногу тврдоглава..Се трудеше да ме задржиш, но тогаш само ми го хранеше егото.. Ме боцка малце, али нема везе, пошо некако ја немам веќе грутката.. Го добив оптимизмот назад, интересен ќе биди следниов период.. Се надевам дека се ќе ни се среди, сето она што го посакувавме дека ќе се оствари и дека еден од нас ќе се пофали со тоа.. Тука завршува се, мило ми беше девојко што ја имав шансата да делам толку скапоцени моменти од мојот живот со тебе.. Секое сеќавање ќе се сведува на тебе, пошо беше најдоброто нешто во најтешкиот период од мојот живот.. Се простивме на доста глуп начин, но тоа е се дел од животот.. Конечно и двајцата сме среќни, нема двоумици дали некогаш и нешто беше лажно.. И покрај се нејќам да запрам тука со текстот, ова е последниот дел хартијата што треба да ја искинам, а незнаеш колку имам за да пишувам.. Ни сето време да го добијам на располагање нема да биде доволно, затоа што јас го памтам секој можен ебен момент.. Но, таму сме каде што сме, остана само она ладно,бледо со надеж во очите, фала ти и чаоШто ме гледаш така незнам.. Знам дека сум блед, али не сум дух.. Да не сакаш да ти лижам гз случајно, да трчам по тебе ?? Не го гледаш тој филм.. Сеа е мој ред да бидам злобен..