Стрип Покер-Покер на соблакање!

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Значи нема потреба од никакво играње јас треба само женски да донесам и добивам и пари и соблекување без да играм и секако победувам. Темата е интересна ама мислам дека тој што ја отворил нема видено женска во живо гола па ајде да си бара среќа на форумот. :pos:
Ти текна :pos:.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Јас не знам да играм покер така што не можам ни одговор да ви дадам. :LOL:
ќе научиш:) јас кога седнав прв пат на фб да играм, кликнав едно all in и им ги собрав на сите парите:pos::pos::pos:

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Па мене уште веднаш ми текна ама ај да не зборам многу ама така по пишување некако самиот се издаде. :pos:
--- надополнето: Aug 8, 2011 9:25 AM ---
ќе научиш:) јас кога седнав прв пат на фб да играм, кликнав едно all in и им ги собрав на сите парите:pos::pos::pos:
Да епа штом е така право ја играм тоа малку искуство да соберам за да можам со максимална добивка да си одам. :pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Па мене уште веднаш ми текна ама ај да не зборам многу ама така по пишување некако самиот се издаде. :pos:
Па јас не ја отворив темата и само сакав да ти зголемам шанси да победиш пошо ми беше жал дека рече не знаеш да играш :pos:.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
За машки* Да речеме изгубивте тотално морате да се соблечете скроз,дали ќе се соблечете во ерекција -пред спротивен пол- или не?

За женски * Да речеме изгубивте тотално морате да се соблечете скроз,дали ќе се соблечете иако имате добиено-пред спротивен пол- или не?
...

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Играта е интересна ама треба да ти одговорат тие што вистински знаат да ја играат. Јас кога не знам да играм покер нема што да доаѓам. :LOL:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Зависи,кое друштво,место доза алкохол во крвта :)

I

Ivanovska

Гостин
Покер на соблекување никогаш нема да играм иако знам да играм покер, затоа што во покерот не е пресудно само знаењето. И среќата е важна, а неможеш вечно да имаш среќа.
На пари би играла. И онака парите се за трошење. :P Ама сопствено тело е веќе нешто друго.
Сепак, не сум љубител на коцкарски игри. Јас друштвените си ги играм (бриџ, макао итн). :)

Crypter

Апла Зелен...
Член од
6 јуни 2010
Мислења
131
Поени од реакции
48
Покер на соблекување никогаш нема да играм иако знам да играм покер, затоа што во покерот не е пресудно само знаењето. И среќата е важна, а неможеш вечно да имаш среќа.
На пари би играла. И онака парите се за трошење. :P Ама сопствено тело е веќе нешто друго.
Сепак, не сум љубител на коцкарски игри. Јас друштвените си ги играм (бриџ, макао итн). :)
Е ако де, ти ќе играш Стрип Макао - Макао на соблекување. Ако неиде работата, ќе играш табла или шах...

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
Да секако, ама само ако има жени со задоволство:D
--- надополнето: Aug 8, 2011 8:58 AM ---

селект ете зошто немаш женска:D
па нема ни да имам дури не наполнам 18.Во то да си сигурен.

Kajgana Shop

На врв Bottom