С
Сатори
Гостин
Само тоа што им недостига.
Јас не знам што седиш уште тука покрај толку сељачки, пакувај се и право кај пластичните барбики да одиш дека не само што цели се со силикони па и тоа мозокот им го извадиле и чип ставиле само да викаат да, да, да.....Nasive zeni ne se zenstveni epten se zamisljaat nesto, sum imal iskustvo so strankinji po otvoreni se i ne se praat vazni ko ovie seljankive balkanki nasi!
Премногу се смееш и им даваш комплименти и се правиш фин затоа си ги дигаат акциите.Nasive zeni ne se zenstveni epten se zamisljaat nesto, sum imal iskustvo so strankinji po otvoreni se i ne se praat vazni ko ovie seljankive balkanki nasi!
Јас би била пресреќна доколку најдам машко кое :Ова прашање никој го нема одговорено,можеби и затоа што и самите незнаат што бараат(сакаат) (се мисли на нај атрактивните женски),дали е тоа атрактивност? пари? или пак слава? или сосема трето...??? Значи на кој начин мислите дека можете да и го свртите вниманието на една јака женска? И што мислите дали изгледот им е битен на жените??? како што тоа им е битно на мажите
Maлку ли е ..Жените бараат внимание, разбирање, почитување и многу љубов........
Па малку е има уште работи што не ги набројав ама мене тие ми се најбитниMaлку ли е ..
А ако лошите навики му се да е во појавата ко курт кобејн, тоест постојано да не е среден мазен и намирисан, да биде лажго, да не знае да те насмее и сличноЈас би била пресреќна доколку најдам машко кое :
-не пуши цигари
-води хигиена, постојано е среден, намирисан, мазен
-да биде искрен
-да знае да ме расположи и насмее
-да биде паметен
-да ме почитува
Значи ич не ми е гајле дали ке биде убав или не, дали ке биде слаб или дебел,дали е богат или сиромашен,, воопшто нема да замерувам ако има некои негови лоши навики, само да ги исполнува критериумите кои ги набројав.
Но никако не се погодува,секогаш ке се погодат сите критериуми ама еден не и пак ништо ...пак ке треба тогаш на мување штом не ги исполнува критериумите
Уаааааааааааааааааааааааааааааат ?!Јас би била пресреќна доколку најдам машко кое :
-не пуши цигари
-води хигиена, постојано е среден, намирисан, мазен
-да биде искрен
-да знае да ме расположи и насмее
-да биде паметен
-да ме почитува
Значи ич не ми е гајле дали ке биде убав или не, дали ке биде слаб или дебел,дали е богат или сиромашен,, воопшто нема да замерувам ако има некои негови лоши навики, само да ги исполнува критериумите кои ги набројав.
Но никако не се погодува,секогаш ке се погодат сите критериуми ама еден не и пак ништо ...пак ке треба тогаш на мување штом не ги исполнува критериумите
Па мислев на лицето мазен , да не ме гребе кога ке се милувамеУаааааааааааааааааааааааааааааат ?!
Па барем малце брадичка нека има, да личи на машко.Па мислев на лицето мазен , да не ме гребе кога ке се милуваме
Отсекогаш сум мислел жените сакаат малце грубост сепак тој е маж може да има и минимална брада.Па мислев на лицето мазен , да не ме гребе кога ке се милуваме