Фан Клуб: Јувентус

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Слушнав дека Видал од утре ќе почне да тренира со екипата!
Видал ќе игра пријателска за Чиле и после пријателската на 11 август ќе дојди во Торино.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ми се свиѓа Рамос искрено, ама не сум многу сигурен околу тоа најдобриот дефанзивец во светот.Секој има свое мислење, на некој и Меси не му се свиѓа, некој Роналдо неможе да го смисли а луѓето поштено партал си прават кај што играат.Мене Рамос ми е еден од омилените шпански играчи, за тоа погоре што ти ставив смајли (се надевам не свати погрешно) ама до некаде и се согласив.Сепак е класа над нашиве бекови а и поштовање пошто го извади Келини од категоријава.Али не ни чепкај по младинава мислам дека може со нашиве млади да се носиме со било која младинска екипа од цел свет.Не да се преценуваме ама иако немаме некои млади познати звезди на 18-19 години сепак имаме многу квалитетна младинска екипа.

ПС:Дел Пиеро праќа поздрав до публиката на Бернабе :) (си побара а мое е да ги услужам гостите)
Бате, то шо ти се свиѓа Рамос, земи лепи постери од него по дома (по можност малку запотен, полугол ...), Ама не претервај дека и во фудбал го бива. (smir)
Рамо воопшто не е класа, обичен просечњак, Молинаро! Премногу често прај почетнички грешки шо уште еднаш ќе напишам дека е како МОЛИНАРО. Само шо е поспор малку.
Да го биваше, немаше Мурињо без мислење да го бара Маикон уште одма ко стигна во Мадрид.
За младинците те поддржвам, оти пола италијанска лига е произведена во примаверата на Јуве.

А да, @ReleaseYourself. Бате не ти е срам за одбрана ти да збораш, абе види си го тимот за кој навиваш
-- http://www.sumlivo.com/x/shto_pravat_igrachite_na_real_madrid_koga_ne_mozha

С

сашенко

Гостин
Бате, то шо ти се свиѓа Рамос, земи лепи постери од него по дома (по можност малку запотен, полугол ...), Ама не претервај дека и во фудбал го бива. (smir)
Рамо воопшто не е класа, обичен просечњак, Молинаро! Премногу често прај почетнички грешки шо уште еднаш ќе напишам дека е како МОЛИНАРО. Само шо е поспор малку.
Да го биваше, немаше Мурињо без мислење да го бара Маикон уште одма ко стигна во Мадрид.
За младинците те поддржвам, оти пола италијанска лига е произведена во примаверата на Јуве.

А да, @ReleaseYourself. Бате не ти е срам за одбрана ти да збораш, абе види си го тимот за кој навиваш
-- http://www.sumlivo.com/x/shto_pravat_igrachite_na_real_madrid_koga_ne_mozha
Имам постери од него, баш така испотен и полугол :pos:.Се шалам нормално.Можда е просечњак за некого ама не е Молинаро сигурно.Си игра човекот фудбал.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Да бе ич не вреди, затоа е трет капитен на тимот, затоа пред некое време го продолжи договорот на 6 години, затоа најдобриот дефанзивец за последната декада, Малдини, изјави дека Рамос е неговиот наследник, т.е дека тој ќе биде идниот најдобар дефанзивец во светот, од кај ова дајте понуда ваш е стварно не знам изгледа си читкате некои маалски блогчиња. :) Младински погон на Јувентус ги споредуваш со оној на Реал. :pos: Па читни малце низ интернетов има доста информации види кои тимови имаат најдобри школи и каде се наоѓа кантерата на Реал. И никаде не го споредив Киелини со Рамос, мада и Рамос знае да одигра добро како централен, не може да се споредуваат Киелини е според мене класа над сите дефанзивци моментално.

А сеа за очекување е некој да ми ги стави двата гола од слободен на Дел Пиеро на Бернабе. :D
Маркизио го продолжи договорот на 5 години тоа го прави надјобар CM во светот ? Договорот не одредува колку е добар играчот. Дел Пиеро рече дека Пацини е негов наследник за Италија. Пеле за милион играчи рече дека се идните пеле .... Младинскиот погон на Јувентус е меѓу најдобрите во светот aко не ми верваш комотно можиш ти да читниш. Кажи ми играч кој игра во Реал а го извадил вашиот погон?? . Рамос е на Севиља oд ниниот погон. Marcelo на флуминезе..итн. .. Фала за убавитезборови за Киелини а нигде не реков дека Рамос не вреди тоа го рече ти ..Реков дека Рамос според реал е играч кој е "transferable" така да .

P

PewDiePie

Гостин
Треба рамос да го земат,марсело,некој добар плејмејќер ко пирло 2 ца да се,крило од едната страна пепе од другата красич ама красич на крајот потфрли така да можат и таму нешто да купат и 1 млад добар напаѓач.
јувенташи,дај бе требете ги ваквите од фан клуб

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Само за потсетување ... Прандели го повика Џовинко за репрезентацијата ... И ај после слаб бил ...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Само за потсетување ... Прандели го повика Џовинко за репрезентацијата ... И ај после слаб бил ...
Џовинко никогаш нема да сјае на високо ниво има талент ама нема физички предиспозиици и пред се карактер... Не знам дали знаете но што не изнарече од ко замина од Јуве ма да не му судам.
Џовинко е уште еден Миколи ништо друго. Играч кој ке сјае во мал клуб или просечен клуб

бар тоа е мое мислење ...а за лево крило не станува ни збор нема сила ..

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
* како играч од клупата може да користи многу - кога треба да се брка резултат одлична би дошла неговата експлозивност,ама ако бараше “малиот“ стартер и 90 минути е друга приказна

F

FuckYouAll

Гостин
* како играч од клупата може да користи многу - кога треба да се брка резултат одлична би дошла неговата експлозивност,ама ако бараше “малиот“ стартер и 90 минути е друга приказна
Проблемот беше шо тој не сакаше да биде играч од клупа.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Џовинко никогаш нема да сјае на високо ниво има талент ама нема физички предиспозиици и пред се карактер... Не знам дали знаете но што не изнарече од ко замина од Јуве ма да не му судам.
Џовинко е уште еден Миколи ништо друго. Играч кој ке сјае во мал клуб или просечен клуб

бар тоа е мое мислење ...а за лево крило не станува ни збор нема сила ..
точно така се сложувам со тебе ман

Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Јувентус А - Јувентус Б 2-0 Дел Пиеро, Вучко :icon_lol: (овај Вучинич почнува да ми го сменува мислењето кон позитивно)

Kajgana Shop

На врв Bottom