Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Разбирам,но нема простор за нервоза од проста причина што Мајкон не играше,Лусио исто така,Пандев исто така,Пацини од почеток не играше,го стави за загревање само,што сакаш повеќе,нема потреба да се нервираме,јас додуша не се нервирам,Купов треба тотално небитен да е,без потреба се уморуваат и се повредуваат играчи.
Првенството и ЛШ е она вистинското...и секако асални две засилувања во средниот ред.

Инаку да,Оби изигра мајсторски денеска заедно со Алварез,а и Кастањос за тоа време што беше на терен покажа дека може да биде убица од напаѓач.
Ни тоа не го сторија нашите.
Убаво ви беше прво полувреме кога водевме, битен ви беше купот, сеа од кога не направија бетер од екипа од рангот на Аталанта, па и не треба да се замараме за купот, незнам зошо и глеавме.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Не сум знаел дека до толку се очајни миланезиве :)
Сериозно, не сме ние во некоја натпреварувачка форма, али овие уште помалце се, особено Боатенг.
А и каде бе без плејмејкер, каде?
лајк :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ни тоа не го сторија нашите.
Убаво ви беше прво полувреме кога водевме, битен ви беше купот, сеа од кога не направија бетер од екипа од рангот на Аталанта, па и не треба да се замараме за купот, незнам зошо и глеавме.
Океј ти ако си се замарал,јас воопшто не,утакмицата ја гледав релаксирачки без нервози.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.147
Ако на Гасперини не му е битен не значи и нам дека не ни е.
Не, сериозно поразот немаше да ме удри ако беше зашто Милан изиграа подобро од Интер во ситуација кога на терен они се однесувале ко професионалци и го давале максимумот за дресот.
Да, Милан беа подобри во вториот дел ама односот на поединци у тимот мора да делува разочарувачки за секој фан на Интер.

Не може мене сеедно да ми биде ако играч кој бил нула на подготвителните мечеви, играч поради кого денес го примија првиот гол што го осоколи Милан, не се поздрави со теренот и глуми егоманијакалност, поготово не ако тој играч е Станкович.
Не може и сеедно да ми е кога го гледам Цезар како брани со 10% од потенцијалот кој го поседува.

Колку и да не им бил битен купов, факт е дека тие што излегуваат на терен, па макар биле и младинците, мора да ја оправдаат тежината на дресот што го носат, а не да делуваат го разгалени детишта.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Најголем минус од мечов е односот на одредени фудбалери поради кои денес и изубија ...
Ептен ме разочара непрофесионалниот однос на играч ко Дејо, не памтам кога вака лигаво се однесувал на терен.
За Цезар разбирам дека принудно дојде во тимов, ама испаѓа дека за мечов Кастелаци беше подобрата опција за тимов, 2 гола прими без интервенција, односно апла незаинтересирано изреагира при двата гола.

Со ваква игра на играчите у одбрана нема што да бараат против вакви противници, поразот е заслужен и то је то, имаат скоро месец до почеток на сезона, грешките и слеп човек у моментов ги гледа и се надевам ќе се средат до Лече.

На Гасперини ќе му замерам само за односот со измените односно неставањето на Пандев во тимот, разбирам сака да ги заштити фудбалерите и слично ама со Фараоини и Кастаињос па и Занети на кој ова му е прв меч за Интер летово реално, пресврт теорија нема да направат.

Како и да е, незнам за вас, ја сум оптимист за следнава сезона, верувам во професионалноста на поединците кои денес се исраа на терен и не верувам дека такви играчи ќе работат на штета на тимот следнава сезона.
Што направи Деки на штета на тимот жити се? Ние супер купот го предадовме уште кога решивме да не ги викаме од Копа Америка. Денес со Алварез кој е очигледно неподготвен и со Фараони кој не дека е лош, ама е неискусен и не е играч за пресврти... Со само еден вистински напаѓач во состав... Ништо не правиме вака.

Се разбира, ќе се сменат работите, ама ќе се сменат на полошо. Ќе го дадеме Снајдер, ќе го купиме никој од никаде, ќе го заебеме Алварез итн... Нам објективно сезоната може да ни ја спасат само Оби, Алварез и Кастињос, т.е. играчи кои лани играле малку или ич па можат да внесат промени. Ако нив не ги бидне, ќе го гледаме истиот филм.

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Во право си купов е тотално небитен али победа над Милан е увек битна па и на пријателска да е.
Се на се добра утакмица проследивме ако се исклучат тензиите кој што воглавно ги создаваа Гатузо,Станкович,Мота ...
Наредна утакмица таму во Јануари па ќе видиме до тогаш до кај ни се тимовите. :)
Спортски поздрав.
Сепак оваа утакмица од какоф и да е калибар е ривалитет мегу овие две екипи.Честито за победата и се гледаме во јануари со повеќе среќа и исто така подобар фудбал од двете страни :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.147
Што направи Деки на штета на тимот жити се? .
Освен што Милан го дадоа круцијалниот гол ради него други ништо, а и што потоа откако заслужено беше заменет не се поздрави со тренерот.
Незнам со што он заслужува вака да се понаша, ај да е еден од недопирливите, лидер на екипата кој нештата може да ги промени со 1 потег, па да се буни, вака ...

Инаку без разлика што не ги викнаа оние од Копа Америка, денес можеа да победат доколку односот нивни доликуваше за тим ко Интер, т.е. нема тим каде таквиот однос од одредени играчи на терен е допустлив.
--- надополнето: Aug 6, 2011 2:11 PM ---
Ми се сере од ников ....мамата !!!
Ооооо, сега ми е јасно момци, баталете дискусија на тема Станкович, ја овој битен момент не сум го приметил, извинете.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не знам кој ви е филмот што секој втор го спомнува Фараони, кој имаше 1000 пати повеќе посед на топка од пичката Занети.

Се јавил копилево за да игра, за да го помине Бергоми, кур еден пластичен. Леле еј, колку само ме изнервира. Нема теоретски шанси сам Гасперини да сакал да го игра, кога пред тоа ниеден натпревар не играл.

Само Занети е крив, заради него таа страна негова ни беше мртва цело прво полувреме, заради него Алварез излезе и со тоа играта ни падна многу, заради куров пластичен Станко излезе на кого колку и пичкарски потег да му беше тоа кога го изваде, сепак од курево пластично 100 пати подобар беше на терен. И дури сите овие измени се правеа, и луѓе како Ето и Снајдер и Фараони менуваа позиции, курево пластично само место фаќаше и ништо, повторувам НИШТО не направи освен штета.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не знам кој ви е филмот што секој втор го спомнува Фараони, кој имаше 1000 пати повеќе посед на топка од пичката Занети.

Се јавил копилево за да игра, за да го помине Бергоми, кур еден пластичен. Леле еј, колку само ме изнервира. Нема теоретски шанси сам Гасперини да сакал да го игра, кога пред тоа ниеден натпревар не играл.

Само Занети е крив, заради него таа страна негова ни беше мртва цело прво полувреме, заради него Алварез излезе и со тоа играта ни падна многу, заради куров пластичен Станко излезе на кого колку и пичкарски потег да му беше тоа кога го изваде, сепак од курево пластично 100 пати подобар беше на терен. И дури сите овие измени се правеа, и луѓе како Ето и Снајдер и Фараони менуваа позиции, курево пластично само место фаќаше и ништо, повторувам НИШТО не направи освен штета.
fuck you !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Извинете што ви се вмешувам, ама Милито не го гледам во замениве !? Повреден е или има продолжен одмор?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Освен што Милан го дадоа круцијалниот гол ради него други ништо, а и што потоа откако заслужено беше заменет не се поздрави со тренерот.
Незнам со што он заслужува вака да се понаша, ај да е еден од недопирливите, лидер на екипата кој нештата може да ги промени со 1 потег, па да се буни, вака ...

Инаку без разлика што не ги викнаа оние од Копа Америка, денес можеа да победат доколку односот нивни доликуваше за тим ко Интер, т.е. нема тим каде таквиот однос од одредени играчи на терен е допустлив.
--- надополнето: Aug 6, 2011 2:11 PM ---

Ооооо, сега ми е јасно момци, баталете дискусија на тема Станкович, ја овој битен момент не сум го приметил, извинете.
А бе грешки прават сите тој барем го поти дресот. Убаво вика Крејзи, Занети ништо не прави цела утакмица па никому ништо. Инаку и кај Бенитез работеше егото а не пак кај Гасперини, човекот едноставно нема авторитет за клуб како Интер а на Морати после 20 тренери не му дојде умот... Не го оправдувам ама ова тек почнува, се зборува дека Ето го отерал у пичку материну исто заради задачите што му ги давал.

Е Жозе Жозе, гомна да јадеш...
--- надополнето: Aug 6, 2011 2:17 PM ---
Извинете што ви се вмешувам, ама Милито не го гледам во замениве !? Повреден е или има продолжен одмор?
Веројатно е на доживотен...

Kajgana Shop

На врв Bottom