Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека грешка си, или јас имам нешто помешно со натпреварот Спарта. Памтам имаше транспаренти низ цел запад, дури и на Север стоеше транспарентот Komiti Zapad на црна основа што беше, а знам ЛФ беа на Север до источната трибина. Али јас кажав мое мислење 92-93, не сум следел. :)
ok si kazuvas realno kako mislis.najdi sliki od vardar-cska ke vidis za kolku mal broj na komiti stanuva zbor.nesakam loso da zvucam,megjutoa toa bese sramotno mala brojka za edna seriozna grupa na takov seriozen natprevar.se raboti za blokot na juzna kade sto obicno se stacioniraa vo toa vreme"romanticari".

ok si kazuvas realno kako mislis.najdi sliki od vardar-cska ke vidis za kolku mal broj na komiti stanuva zbor.nesakam loso da zvucam,megjutoa toa bese sramotno mala brojka za edna seriozna grupa na takov seriozen natprevar.se raboti za blokot na juzna kade sto obicno se stacioniraa vo toa vreme"romanticari".
Знам каде беа тогаш, но барем јас така мислам дека дека Комити тогаш беа и на Јужна тој дел, запад и мал дел од Север. Затоа и спомнав дека тогаш бевме најбројни. Али сум помешал нешто изгледа. :)

Знам каде беа тогаш, но барем јас така мислам дека дека Комити тогаш беа и на Јужна тој дел, запад и мал дел од Север. Затоа и спомнав дека тогаш бевме најбројни. Али сум помешал нешто изгледа. :)
komiti bea na juzna zatoa sto zapad se renovirase,ili pak uefa ne dozvoluvase da raboti zapad zaradi neispolnuvanje na uefa normi.toa e ednata varijanta.a drugata e...
zapad se renovirase zaradi mecot makedonija-anglija(neka me popravi nekoj dokolku gresam),ali mislam deka megju ovie 2 varijanti e vistinskata.

Се планира некаков спектакал на натпреварот со Работнички?

Се надевам дека ќе дојдат огромен број на навивачи, мислам на обични навивачи со оглед на тоа што состојбите во Вардар се потсредија (само така да продолжат, на Македонија и треба силен Вардар) а и по добрите игри на Работнички, па конечно и во наше првенство да видиме 10 000 публика.

Малку треба и медиумите да направат еуфорија, не сега две недели само да збориме за вчерашниот натпревар.

Лично, се надевам дека со силен Вардар, ќе има и добро навивање, а камо среќа Вардар да игра до година во европа па да бидеме сведоци на некој спектакал. Иако не поштувам многу навивчки групи како комити и балисти кои се тотално националистички настроени... али сепак знаат добар спектакал да направат. Тоа мора да се признае.

--- надополнето: Aug 5, 2011 9:40 PM ---
vardar-pelister 1992/93(golema dimnjada na pocetok na 2 poluvreme)za da znaes za koj mec ti zboram
vardar-bordeaux 1995/96
ima uste natprevari,siguren sum,ama ovie 2 mi padnaa prvi na pamet,preku 2000 bi trebalo da e cifrata na zapad na tie utakmici...
--- надополнето: Aug 5, 2011 7:41 PM ---

ne ne nikako! togas komiti bea na juzna i brojkata ne bese pogolema od nekolku stotini(barem vo delot na tie sto navivaa,ova drugoto sto ne e u kop ne racunam)

Вардар - Пелистер 1992/93

Вардар - Бордо

Се планира некаков спектакал на натпреварот со Работнички?

Се надевам дека ќе дојдат огромен број на навивачи, мислам на обични навивачи со оглед на тоа што состојбите во Вардар се потсредија (само така да продолжат, на Македонија и треба силен Вардар) а и по добрите игри на Работнички, па конечно и во наше првенство да видиме 10 000 публика.

Малку треба и медиумите да направат еуфорија, не сега две недели само да збориме за вчерашниот натпревар.

Лично, се надевам дека со силен Вардар, ќе има и добро навивање, а камо среќа Вардар да игра до година во европа па да бидеме сведоци на некој спектакал. Иако не поштувам многу навивчки групи како комити и балисти кои се тотално националистички настроени... али сепак знаат добар спектакал да направат. Тоа мора да се признае.
не лупетај бе..тие обични навивачи се нарекуваат ШМИНКЕРИ,СЕМКАРИ!!или си навивач или не си..нема обични вакви накви навивачи....

Мислам дека грешка си, или јас имам нешто помешно со натпреварот Спарта. Памтам имаше транспаренти низ цел запад, дури и на Север стоеше транспарентот Komiti Zapad на црна основа што беше, а знам ЛФ беа на Север до источната трибина. Али јас кажав мое мислење 92-93, не сум следел. :)
Имаш мала утка, тоа беше на мечот со Спарта Прага :)
Кога веќе се набвројува тука може да се спомене и прославата на 20 години Комити:)

Вардар - Спарта Прага
Стоеа тогаш тројца џандари пред запад и неможеа никаков ред да спроведат. Сите со цели гајби пиво си се прекачуваа преку ѕидот, овие неможеа да мрднат:pos: Јас имав 13 години, па татко ми на ушка ме крена и ме префрли преку ѕидот :icon_lol:

Пелистер- Вардар 8 март 1992 год, ме интересира дали е ова сеуште најбројното гостување на КОМИТИ по осамостојувањето или грешка сум? Ако ме држи добро памтењето мислам дека тука имаше 11-12 автобуси...

Имаш мала утка, тоа беше на мечот со Спарта Прага :)
Кога веќе се набвројува тука може да се спомене и прославата на 20 години Комити:)
Реков помешав ја нешто :D
storks, давај вакви слики уште не се видени, доста интересни :)

Стоеа тогаш тројца џандари пред запад и неможеа никаков ред да спроведат. Сите со цели гајби пиво си се прекачуваа преку ѕидот, овие неможеа да мрднат:pos: Јас имав 13 години, па татко ми на ушка ме крена и ме префрли преку ѕидот :icon_lol:

Прва утакмица тогаш на Вардар со таткоми и брат ми...знам дека влеговме низ врата ама без карта(не како многу други преку ѕидот )...ко што сум видел гужва на таа утакмица на ниедна друга....сеа ми текна дека еден панкер му поврати на брат ми на маица:pos:а брат ми сирот 5 години дали имаше..иначе колку што се сеќавам јас исток и запад се реновираа тогаш за првата утакмица со англија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom