Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Одлични засилувања се и Ранѓеловиќ и Стојаковиќ. Мислам дека конечно се направил добар избор, а не носење на просечни Срби. Штета ќе биде ако Лико не влезе набрзо во форма. Се надевам дека својот квалитет ќе го прикаже веќе на следната утакмица. Петров си останал просечен како и порано, мада за нашава лига е добар играч. Највеќе ме радува играта на Оса, и мислам дека во овој дел од теренот сме најдобри во целата лига, вклучувајќи го и Фичо во нападот. Е доаѓаме до одбраната....
Тука сме спори како тенкови... Во минатото се покажало дека екипите со такви одбрани секогаш добро поминувале, пример работнички со одбраната на чело со Зоран Јовановски кој и на 40 години неможеше никој да го помине иако неможеше да се помрдне. И Металург лани мислам дека имаше најмалку примени голови, и на секој нивни противник им беше тешко да ја пробијат таа одбрана, а дел осд нив сега се кај нас (Вајс и Мичка). Кај нив проблемот беше што немаа кој да повлече и да даде гол, беа бајаги неубоита екипа и сите голови по слободни ги даваа. Е ние такви играчи имаме, и мислам дека бар кон Европа може да целиме. Плус за некое време ќе заигра и Гроздановски а вратите се отворени и за уште неколку играчи, како Остоја и Васоски....

Добро е вака сеа за сеа,го чекаме уште Влатче од Септември ке тераме до полусезона.После го чекаме Амбурет,со него ако е можно и Вашингтон,уште некој во одбрана и тоа е тоа,на коњ сме мислам.

Колку што добив информација најверојатно домашните утакмици Вардар сите ќе ги игра под рефлектори. Не ми е многу сигурно информацијава но ја споделувам, има ли некој што наслушнал нешто слично? Пошто ЕВН ни се спонзори заедно со ПУИГ...
До крајот на септември ДА :) после се менува време, клима и такви ствари али ако дознаам нешто повеќе ќе ве известам.. Карти за со Rаботнички ке може да се купат од утре.

karta ke bide 100ka i za zapad i za drugite tribini cela sezona ???ako znae nekoj da kaze za cenive so kartive

neka ne igraat kur, zapad 50ce treba da si ostane kako lani

karta ke bide 100ka i za zapad i za drugite tribini cela sezona ???ako znae nekoj da kaze za cenive so kartive

Било која трибина ќе е 100ка, ако сакаш Запад - членска.

Ке ја даваат на тој стримот спорт ефе или некаде на ТВ?
Интересен дуел ке биде за гледање,а далеку сум од Скопје :)

Колку што добив информација најверојатно домашните утакмици Вардар сите ќе ги игра под рефлектори. Не ми е многу сигурно информацијава но ја споделувам, има ли некој што наслушнал нешто слично? Пошто ЕВН ни се спонзори заедно со ПУИГ...
--- надополнето: Aug 5, 2011 12:22 PM ---
Ranđelović: ‚‚Lepo mi je u Vardaru‚‚
За сите не сум сигурен,али дерби мечевите со Работнички,Шкендија и Металург би требало да се играат во вечерен термин!
--- надополнето: Aug 5, 2011 5:03 PM ---

Епа ако нејќете да си вадите членска ке си плаќате по 100 и ке ви се фаќа поскапо кој ви е крив,иначе и за другите трибини ке биде 100 исто!
--- надополнето: Aug 5, 2011 5:06 PM ---
^^
Мангуп е само зад тастатура, тој колку има бегано колку камења се фрлени на него ни самиот не знае, и пак не му доаѓа памет, мамицата негова наркоманска !!
Кога го бркавме после утакмица и јас бев,бегаше како пичка а потоа го спасија џандарите,башка цела утамкица му викавме Јорде наркоманот оооо...... тоа го испровоцира и ни покажа среден прст многу добро ми текнува:)

Сезонските карти се по 1500 денари за цела сезона(блок 3)Јужна и важат само за вардар кога игра дома во Куп и Првенство. 24натпревари. Секоја друга карта ќе биде за Јужна трибина и ќе чини 100 денари. ова е од сигурни извори. Комитите ќе бидат на Запад.

se slagam deka sto poveke treba da se izvadat clenski,megjutoa za tie sto nema da izvadat clenska karta za "zapad" cenata mora da ostane 50 denari.sepak da se dade mal popust na toj sto pogolem del od mecot ke go ostavi glasot na tribina! ako bide 100 za sekade ke izgubime lugje sto za istite pari ke fakjaat seir od druga tribina.sepak treba da se ostavi 50 denari da moze sekoj barem po 1 limenka pivo ili nekoe sokce da si kupi da se osvezi+tuka e i prevozot do stadion(sepak ne ziveat site lugje na 300 metri od stadion).

Да не знае некој или има било каква информација,од осамостојување на Мкд која била најголема бројка на КОмити и на кој натпревар,ми треба??

Да не знае некој или има било каква информација,од осамостојување на Мкд која била најголема бројка на КОмити и на кој натпревар,ми треба??
ЦСКА Москва, мислам.

vardar-pelister 1992/93(golema dimnjada na pocetok na 2 poluvreme)za da znaes za koj mec ti zboram
vardar-bordeaux 1995/96
ima uste natprevari,siguren sum,ama ovie 2 mi padnaa prvi na pamet,preku 2000 bi trebalo da e cifrata na zapad na tie utakmici...
--- надополнето: Aug 5, 2011 7:41 PM ---
ЦСКА Москва, мислам.
ne ne nikako! togas komiti bea na juzna i brojkata ne bese pogolema od nekolku stotini(barem vo delot na tie sto navivaa,ova drugoto sto ne e u kop ne racunam)

vardar-pelister 1992/93
vardar-bordeaux 1995/96
ima uste natprevari,siguren sum,ama ovie 2 mi padnaa prvi na pamet,preku 2000 bi trebalo da e cifrata na zapad na tie utakmici...
--- надополнето: Aug 5, 2011 7:41 PM ---

ne ne nikako! togas komiti bea na juzna i brojkata ne bese pogolema od nekolku stotini(barem vo delot na tie sto navivaa,ova drugoto sto ne e u kop ne racunam)
Мислам дека грешка си, или јас имам нешто помешно со натпреварот Спарта. Памтам имаше транспаренти низ цел запад, дури и на Север стоеше транспарентот Komiti Zapad на црна основа што беше, а знам ЛФ беа на Север до источната трибина. Али јас кажав мое мислење 92-93, не сум следел. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom